Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejvýhodnější neúčelový úvěr

Od: davidhavel* odpovědí: 7 změna:

Zdravím, mám otázku nad kterou je potřeba trošku "posedět"a tak nečekám, že zde bude přehršel odpovědí, o to víc prosím a zároveň děkuji za (o) rady skutečeně kvalitní.

Sháním úvěr na 50tis, sehnat není problém, ale vybrat instituci, které vrátím nejméně... rodina nepomůže, přátelé také ne, takže jsem u bank... splácet mohu max 1500/M a to včetně pojištění rizika ztráty zaměstnání, nemoci atp. Splatnost 4-5 let (48 - 60 měsíců). Sám jsem nad tímto problém proseděl dnešní dopoledne, ale jediný výsledek je tento můj článek.

Už se mi z toho vaří mozek, opravdu se vyznat v nabídce bank není ani zdaleka tak jednoduché, jak se na první pohled zdá.. *cert*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

není to vůbec jednoduché a myslím, že z webu se člověk stejně nedozví celou pravdu. Moc rad nečekej, nebylo jich moc ani před pár dny na podobný dotaz.

poradte.cz/...

davidhavel*
hodnocení

Já si říkal, že to tu už někdo určitě dříve řešil, ale hledal jsem to pod slovem "úvěr" :). Zklamal mě i finanční poradce, který když zjistil, že o jiné nabízené produkty nemám zájem, tak jen suše konstatoval, ať najdu něco s RPSN do 12%... to je rada jak ...

vosikac*

*jasne*Hezké ráno...

Máte účet u nějaké banky?

davidhavel*
hodnocení

Ano, opravdu hezké, i Vám :) Ano mám, u ČSOB, tam již jeden spotřebák splácím... navýšení je 58%, tak pokukuji po jiných, tzn. levnějších alternativách...

vosikac*

:) Co se týká mě,vždy jsem měl nejvýhodnější podmímky u banky,kde jsem měl účet.Tady nejdete tabulku půjček GE : akcnipujcky.cz/... . Myslím že těch 50tis na 40 měs. vypadá zajímavě...

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne* A možná ještě ČS : csas.cz/...

davidhavel*
hodnocení

Díky za tipy, určitě na to mrknu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]