Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám otázku nad kterou je potřeba trošku "posedět"a tak nečekám, že zde bude přehršel odpovědí, o to víc prosím a zároveň děkuji za (o) rady skutečeně kvalitní.
Sháním úvěr na 50tis, sehnat není problém, ale vybrat instituci, které vrátím nejméně... rodina nepomůže, přátelé také ne, takže jsem u bank... splácet mohu max 1500/M a to včetně pojištění rizika ztráty zaměstnání, nemoci atp. Splatnost 4-5 let (48 - 60 měsíců). Sám jsem nad tímto problém proseděl dnešní dopoledne, ale jediný výsledek je tento můj článek.
Už se mi z toho vaří mozek, opravdu se vyznat v nabídce bank není ani zdaleka tak jednoduché, jak se na první pohled zdá..
není to vůbec jednoduché a myslím, že z webu se člověk stejně nedozví celou pravdu. Moc rad nečekej, nebylo jich moc ani před pár dny na podobný dotaz.
Já si říkal, že to tu už někdo určitě dříve řešil, ale hledal jsem to pod slovem "úvěr" . Zklamal mě i finanční poradce, který když zjistil, že o jiné nabízené produkty nemám zájem, tak jen suše konstatoval, ať najdu něco s RPSN do 12%... to je rada jak ...
Ano, opravdu hezké, i Vám Ano mám, u ČSOB, tam již jeden spotřebák splácím... navýšení je 58%, tak pokukuji po jiných, tzn. levnějších alternativách...
Co se týká mě,vždy jsem měl nejvýhodnější podmímky u banky,kde jsem měl účet.Tady nejdete tabulku půjček GE : akcnipujcky.cz/... . Myslím že těch 50tis na 40 měs. vypadá zajímavě...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.