to je fór, ne? Ještě jsem neslyšel, že by vrátný v práci po všech, co jsou v saku vyžadoval diplom . Co takhle prodejce, realitní makléř, krupiér, pojišťovák... Liftboy (jo, ten ne, ten má frak), recepční...
Mimochodem mám VŠ a můj pracovní oděv jsou montérky.
Vratny nebo kdyz budes mit stesti,tak sekretarka. jeste mozna prodavac v luxusnim obchodu se spolecenskym oblecenim a nekdy mozna i cisnik a moderator ...
Dobrý den, snad libovolná placená politická funkce - sako vlastní a názory cizí. Zdravím!
doplněno 30.07.14 23:03:
ivik - to je dobrý nápad. Plavky a k nim elegantní a dobře padnoucí sako .
doplněno 30.07.14 23:12:
ivik - spíše si myslím, že tazatel má pocit, že mu sako nahradí sebevědomí a vzdělání. Šaty dělají člověka, ale jen vizuálně.
ivik*
Máš pravdu, bene,dneska jsou montérky out.Každý pako nosí sako, říkalo se u nás zamlada...Tazatele se snažím pochopit, ale nějak mi to rozum nebere...Je to jako v té pohádce Pyšná princezna, když král dal ševci svoje šaty...
ivik*
Asi je sako bez vysoké školy nový módní směr Já se snad po... smíchy
Stačí být tzv. instantním manažerem. Takže jít třeba do Partners nebo kamkoliv jinam kde vyfasuješ sako, kravatu, růžovou košili a jdeš "dělat byznys". Jak se zpívá v jedné písničce - šaty dělaj člověka a lháři ve fraku každý věří Na tom je to postavené.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.