Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na průjem?

Od: elda* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, dneska mám jet na koně. Jenže asi od jedné hodiny večer mám každé 2-3 hodiny průjem... prosím co Vám nejlépe pomohlo? Už jsem měla černé uhlí, smectu, borůvky... a na koni to vážně nechci dostat ...děkuji za odpovědi !

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ala1970*
hodnocení

1x

Záleží taky z čeho ten průjem máte, jestli třeba nemáte z grilování, zejména kuřecí maso. Ale určitě by vám pomohl encefuryl. Ale musela byste zajít za lékařem, je na předpis. Ale i ta je to lepší konzultovat s lékařem.

isteron

Ala : ťažko ísť k lekárovi v takomto stave a čakať 3 hod. v čakárni.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, tak, snad ještě hladovka, ale pít tekutiny, ale jinak bych ty koně odložil. Už jen ten stres, že "to dostanete" bude nepříjemný a může to i vyvolávat. Zdravím!

hodnocení

0x

Ahoj.Koně bych také odložila...Jak chceš...Každopádně pít mátový čaj,ten uklidňuje žaludek,také ledovou Colu -nikoliv po sklenicích,nýbrž po doušcích.A v lékárně si kup Endiaron,je skvělý a zabírá prakticky ihned !

isteron
hodnocení

0x

Asi črevná chrípka. Mne pomohli kvapky Hylak forte. A žalúdočný čaj.

kutululu
hodnocení

0x

Já mám výborné zkušenosti s lékem Imodium. Zabírá prakticky hned, ale pozor na dávkování. Mohl by stačit snad jeden prášek, protože pak se zase může stát, že den dva budete mít zácpu ;) určitě přečíst příbalový leták.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]