Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej na tržnici

Od: bratrh® odpovědí: 4 změna:

Včera mi zaměstnavatel oznámil,že končí se mnou smlouvu na dobu určitou.Budu se hlasit na UP.Mohu prodávat mno vypěstované přebytky zeleniny z vlastní zahrádky?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Jistě, podívejte se na obec, jaké stanoví podmínky, tržní řád ..., každá to má trochu jinak. Do jisté výše není třeba živnosťák. Pak můžete třeba přibrat i od jiných.

doplněno 29.07.14 22:23:

Na ÚP vám řeknou, co si můžete přivydělat.

hodnocení

Nejsem překupník.Cci anebo prodávám to co jsem v potu tváře vypěstoval na vlastní zahrádce.Jde mi o to,abych nebyl v rozporu se zákonem,jestliže budu pobírat příspěvek v nezaměstnanosti.Děkuji

uska*
hodnocení

0x

Proč se nezeptáte na ÚP? Zde nevíme, jestli máte nárok na podporu a jiné důležité věci.

Proč zadáváte během pár dní stejný dotaz podruhé?

doplněno 29.07.14 22:06:

poradte.cz/...

hodnocení

To není stejný dotaz.Do minulého týdne jsem byl v zaměstnaneckém poměru a včera mi zaměstnavatel oznámil konec.Rozumíte?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]