Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
poradil by mi někdo jak se dostat v Praze z Hl. nádraží na letiště?
Metrem se orientuju lépe, v tramvajích se moc nevyznám, četl jsem z Dejvické že tam něco jede, ale odkud?
Nebo jak se tam dostat?
Poradil by mi někdo?
Děkuji
Můžete jet metrem z Hlavního nádraží na Muzeum, tam přestoupit na zelené metro a dojet na Dejvickou. Na Dejvické pak jede přímí autobus č. 119 až k terminálům.
Děkuji pěkně jste pohotoví.
Prosím a z hlavního nádraží to jede také? Kde se kupuje jízdenka? V autobuse?
Ano jede i z hlaváku. Lístek lze kopit přímo u řidiče a stojí 36,- Předpokládám, že ji lze koupit i na ČD pokladně.
Před 14ti dny jsem takto jel z letiště na hlavák. Lístek jsem kupoval na Terminálu 2 ve stánku ČD za 36,- resp. 72.-, protože jsem kupoval 2 ! Autobus je označen "AE" a jedinou nevíhodou je, že nejezdí mezi 22:00 - 6:30. Několik cestujících platilo přímo u řidiče.
Děkuju moc, jste hodní.
Jsme ubytovaní na ubytovně v Holešovicích, adresa: Dělnická 3
170 00 Praha 7 Holešovice.
Prosím poradíte mi jak se tam dostanu? Kde to mám vyhledat? Dojedu do Prahy 1.8 kolem 21hod.
Poradili by jste mi prosím ještě toto?
Děkuji
Děkuji moc,
chtěli bychom se zeptat, v čem je lepší vyhledávat v dopravním podniku praha nebo na idosu?
Potom se chci zeptat je na hl. nádraží wifi zdarma?
Děkuji za záchranu
Já raději hledám na www.dpp.cz, ale i na Idosu zjistíte, co potřebujete. Myslím, že na hlaváku není wifi.
Ještě poslední, pokud bychom jeli z té Dejvické na letiště, kde mám koupit lístek? Stačí mi obyčejný s kterým jezdím metrem a tramvají? Pokud nestačí, kde ho koupím?
Děkuji
Jen dodam, ze obecne nejlepsi pro zjisteni, jak se dostat z/na letiste, je podivat se na stranky daneho letiste. Kazde slusne letiste tam totiz ma i popis toho, jak se k nim dostat ( popis pro prazske/... - viz leve menu). Je to v jejich vlastnim zajmu, protoze tak se tam k nim dostane vice lidi casteji a z toho to letiste zije - z poplatku, ktere jsou zahrnuty v cene letenky.
Kdyz lidi nebudou vedet, jak se k nim dostat, jak radeji poleti z jineho letiste (Katovice, Drazdany, Frankfurt, Viden, ...), kde je autobus doveze az primo pred halu.
Zaroven kdyz ta cesta na letiste bude jednoducha, levna, rychla a pohodlna, tak je velka sance, ze se ten zakaznik vrati zpatky a poleti ze stejneho letiste znova a treba i drive a casteji, nez mel puvodne v planu, kvuli strachu z dopravy, jak se tam dostat.
Taky chci podekovat tomu clovekovi, co poslal odkaz na ten Airport Express (respektive cely ten program Českých drah Vlak+Letiště). Dlouho jsem prislusne stranky prazskeho letiste necetl, takze jsem o tom nevedel. Jevi se mi to jako velice dobra sluzba!
Na druhy pohled ta jizdenka Vlak+Letiste ma nektere na hlavu postavene podminky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.