Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem kur*a, když se mi líbí jiní kluci?

Od: aneta78564 odpovědí: 7 změna:

Ahoj,

už přes rok mám celkem perspektivní vztah s jedním klukem. Je stejně starý jako já (21 let), miluji ho, ne jen fyzicky, ale hlavně "duševně", rozumíme si, máme stejné zájmy. Je to můj první dlouhodobý vztah, před tím to vždy na něčem ztroskotalo.

Problém je, že se poslední dobou přistihuji, jak se dívám po jiných mužích a klukách. Že bych byla nevěrná, to vyloženě ne, ale pracuji jako prodavačka, a "pokukuji" po klukách, co chodí pasáží. Představuji si, jaké by to asi s nima bylo. Párkrát jsem se i přistihla, jak flirtuji s nějakým zákazníkem nebo sekuriťákem z centra. Nepřitahují mi na vztah, ale jen sexuálně. Sama bych vyloženě nějakou větší aktivitu nevynaložila, ale kdyby někdo z nich přišel sám, asi bych se nebránila. Mám kvůli tomu docela výčitky.

Jaký je Váš názor? Myslíte, že jsem coura?

Díky. Aneta N.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, ne, ku*va nejste, neb uvažujete o sexu bezplatném. Na tu cou*u máte zaděláno, ale zatím se tak nestalo. Jak již uvedeno, jste mladá a nevybouřená a máte jistě i různé sex.

fantazie i představy. Berte to jako s výlohou v cukrárně - podívat se do ní na ty pěkné kousky není nic špatného, ale potom si vyberte jen jeden nebo žádný. Zdravím!

cuca*
hodnocení

1x

To byste byla, pokud byste nějakou výzvu přijala.

Jinak pokukovat po cizích snad není trestne :) , každý se rád podiva, ovsem vse musí mít meze.

Pokud víte, že byste neodolala zapremyslejte, zda vam současný partner vyhovuje ve vsech směrech, zda vam ve vztahu neco schazi, nebo jste holt jen nevybita.

hodnocení

1x

Aneto, je to tvůj první dlouhodobý vztah, tak je jenom přirozené, že tě přitahuje představa, jaké by to bylo s jinými, jsi zkrátka "nevybouřená", možná ti ve vztahu něco málo chybí, tak tě láká to zkusit jinde - nevyčítej si to, je to celkem normální, coura, ku+va by jsi byla, kdybys příteli byla nevěrná každý den s jiným - a to nejsi... uvidíš časem, buď tě tyhle myšlenky přejdou, nebo naopak tě někdo upoutá natolik, že se s přítelem rozejdeš... takový je život

lucie*
hodnocení

1x

V 21 LETECH NAPROSTO NORMÁLNÍ.Je dúležité zvážit hodnoty co očekáváte od chlapa,protože pokud je ten doma bez chyby,tak tímhle o něj můžete přijít a Ti co se nabídnou a vy nebudete proti,budou jen na pár nocí a potrvá dlouho než se najde zase princ...a hlavně svědomí.

buss
hodnocení

1x

Pcháá,, mně se líbí ženských... ale

Pohlédni do svého svědomí a odpověz si Svádíš jiné ke hříchu? Myslíš na věci neslušné a oplzlé? Čítáváš ráda o neslušnostech? Posloucháš o nich ráda? Zpíváš neslušné písně? Když jsi uviděla něco neslušného, zda-li jsi hned oči ze stydlivosti odvrátila? Či snad ráda jsi na to patřila z hříšné zvědavosti? Míváš nečisté žádosti? Jsi dosti stydlivá při oblékání či svlékání, sama před sebou nebo před jinými, v posteli nebo při koupání? Snad jsi se neslušně dotýkala sama sebe nebo jiných neb se dotýkati nechala od jiných? Jsi ráda ve společnosti dívek zlých a lidí nemravných? Nemaříš někdy čas zahálkou, neřestnými žádostmi?

maja15*
hodnocení

0x

ale prosím ťa! :D nie si! :D si normalna zdrava baba s dvomi očami ;) nie je hriech pozrieť po pekknom chlapovi, ved na to maš oči :D

hodnocení

0x

kur*a provozuje sex na komerční bázi, a tedy do důsledků. Jestli se jí přitom líbí její zákazníci nebo muži obecně, je pro definici tohoto pojmu nepodstatné (i když to může pro její praxi znamenat výhodu).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]