Nejste přihlášen/a.
Zdarte lidi,
rozešla jsem se se svým přítelem. Stalo se, stává se a stávat bude. Včera to vyústilo v konečnou tečku. Ráno odjel do práce a já se rozhodla odjet někam si vygumovat hlavu. Co nejdál. Jižní Morava, můj cíl a tak prosím o vaše tipy, sbaleno mám na 3 noce, jen čekám na impuls kam vlastně vyrazit. Chtěla bych do hotelu, kde by nikomu nevadilo, že jsem sama, kde je hezky a neskáčou tam děti na hlavy. Pleas!
Představuji si sebe co bych tak hledal. Být sám v jakémkoliv hotelu a sedět na pokoji by mi hlavu nevygumovalo. Tzn. chce to i nějaké odreagování. Toulání sám přírodou by v této situaci taky nebylo ono. Něco spojeného s kulturou a společ. akcemi, to by šlo. Tak zde bych našel akci a v lokalitě sháněl ubytování : jizni-morava.cz/...
Dobrý den, tak konečně jste zase svobodná a volná jako pták. Pokud máte auto, tak to udělejte jako v americkém filmu - jeďte někam a až se Vám tam bude líbit, tak si najděte ubytování na jednu noc. Další den se posunete zase jinam a znovu tam přespíte. Snad si trochu naplánujte okruh, aby byl návrat domů potom bližší. Jste nezávislá, tak toho využijte, než si zase někoho najdete a budete muset brát na něho ohledy. Štastnou cestu a zdravím!
doplněno 29.07.14 13:22:Proč u silnice? U silnice bude cedule, že v okolí je krásný penzión na samotě (u lesa). Ale, bylo by to více zajímavé takto cestovat a nevědět, kde budete večer spát. A ČR není Amerika, tak je tu snad klidněji a ubytování je přehršel. Ale, já Vám to nenutím - byl to jen nápad.
Záleží, co hledáte. Pěkný a romantický je národní park Podyjí (ale není to asi úplně vhodné místo, abyste tam chodila sama), v blízkosti se nachází krásný hrad Bítov. Dále samozřejmě Pálava s pěkným městem Mikulovem, lednicko-valtický areál; dál na východ Uherské hradiště s Velehradem a zajímavým praslovanským skanzenem (opravdu zajímavým) atd.
Jižní Morava je široký pojem a jako všude je i tady dost pěkných míst.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.