Nejste přihlášen/a.
Co je pravdy na tom, že první krátkodobá půjčka je zdarma a bez navýšení?
Dobrý den, dovedu si to představit - půjčíte si první půjčku, špatně splácíte, přibude pokuta, potom vymáhání a exekuce - a další půjčku už Vám nikdo nedá. Takže, půjde jen o tu první půjčku. Zdravím!
Půjčka zdarma a bez navyšení? Jako bez úroků nebo co? Vůbec tohle existuje? Nebo je to nový trend, aby přilákaly klienty? Třeba mám půjčku u door financial a tam platím splátky zahrnující roční urokovou sazbu a rpsn. Mám pocit, že to má úplně každý, liší se jen procenta. Nebo možná, zdarma znamena to že neplatím poplatky třeba za vyřízení smlouvy? Fakt, moc tomu -zdarma a bez navýšení- nerozumím, mohl bys to vysvětlit?
Ahoj. Přece to je tak jednoduché. V každým případě půjde o nebankovní finanční instituci a ta komukoliv tu prvotní malou půjčku ráda dá. Vrátit 1000 až 5 000Kč nemusí být pro začátek žádný problém. Ani si to několikrát zopakovat. Ale, nakonec si ten čapanej nešťastník vezme o něco víc. A pak mu ta darebná intituce udělá nějaké potíže se splácením, a už se veze. Tohle není nic nového. Osobně bych zakázal činnost veškerým nebankovním firmám. A ty hry na telefon v televizích a erotické inzeráty s číslama začínající na 9 taky. A rozhodně by byla potřeba, umravnit domácí bankovní dcery svých zahraničních matek. Mnohdy se chovají jako ti nebankovní sičáci. Tak to alespoň vidím já.
Dobrý dotaz. Jde o to ulovit klienta. Pujčka bez navýšení funguje úplně stejně, jako když pstruhovi hodíte žížalu na háčku. Pstruh spolkne žížalu a už ho máte, už ho držíte.
Oni ti bankéři, finančníci, pěnezoměnci, dohazovači, zprostředkovatelé a všichni ostatní šmelináři dobře vědí, že první pujčka nikdy není poslední.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.