Nejste přihlášen/a.
Ahoj, máte rádi masáže? Jaké?
Chodíte na masáže? Celkem by mě zajímalo jaké máte zkušenosti s masážemi atd.
Hodně klientů názor neřekne přímo masérovi.
Chodím raději na baňky protože mi osobně vadí,že na mě sahá cizí člověk.Dále mi vadí i ta atmosféra.Snažím se pravidelně si dopřávat relax,takže mám za sebou lymfatické,klasické...ale proč je všude tolik světla a hudba tak potichu,že jde slyšet jak masér i já vzdycháme při masírování.Proč tam nemají jen čajové svíčky a jinak šero...
U masáží mi strašně vadí to, že musím mít hodně vytočenou hlavu, když v lehátku není výřez pro obličej. Mám ráda, když mi masér něco vysvětlí, proč to tak je, proč to dělá takhle.
Z duše nenávidím, když mluví o jiných klientech, ať už v dobrém nebo jako příklad abnormality nebo svého úspěchu.
Hodně štěstí ![]()
Na masáže občas chodím, když masér pustí hudbu, řeknu, aby to vypnul, protože si chci odpočinout. Zrovna tak na masáži mám raději temněji. Svíčky nepotřebuji. Obecně je všude problém s teplotou vzduchu, protože mi časo "mrznou" záda. To nevyřeší ani deka na nohy.
to lehátko mi taky vadí,když mám hlavu té díře,špatně se mi dýchá ,mám otlačený obličej,rozmazané oči a celý obličej pokrčený i mi trvá než"srovnám oči"jak vstanu,takže moc příjemně se na odchodu nikdy necítím.Raději bych hlavu na bok.Jen u jednoho jsem zažila paraván na převlečení,jinak i rehab.centru nic,jen v prostoru nějaká židle na přehození oblečení.Takže kultura minimální,neútulno.
Asi záleží jakého, nebo jakou si vyberete masérku, a jaký druh masáže. Já chodím na masáže mnoho let a jsem s masérkami, které navštěvuj,i nadmíru spokojena. Je to pro mě relax, ale i po zdravotní stánce to potřebuji. Hlavně to musí být pravidelně, masáž jakákoliv jednou za čas nemá cenu... Já si vždy řeknu o poukaz k vánocům od dětí i od manžela a je to nejlepší dárek. Je pravda, že jsem vyzkoušela při pobytech v lázních, či welness pobytech různé masáže a každý má jiný způsob i dobu trvání a hlavně cenu té které masáže. Pro porovnání je to dobré. A v lázních mě masírovala mladá holčina tak 50 kg a bylo to na velmi profesionální úrovni...nic neošidila.
Na masáži jsem nikdy nebyl a ani se nechystám. Nějak bych si připadal hrozně blbě, nejspíš bych se styděl, aby mě kdosi neznámý nějak intenzivně ošmatlával. V přítmí (nedejbože se svíčkou) bych si připadal jak v nepatřičném podniku (ale tam jsem taky nikdy nebyl, možná to tam vypadá úplně jinak
), v ozářené místnosti zas jak v ordinaci. Každopádně ani v jednom případě by psychická pohoda nejspíš nenastala a celý dojem by ... taky nijak kloudný nenastal.
Ale vidím, že jsem asi naprostá rarita. :-|
Ahoj, já také chodim na masáže.Chodím na celkovou masáž a je to výborný, vždycky jsi krásně odpočinu,mám skvělýho maséra, který pusti relaxační hudbu...Párkrát jsem také byla na medové masáží a na masáž plosky nohou...moc dobrý.ted v srpnu jdu znova a přemýšlím o aroma masáži.Masáže jsou skvělý, tělo jsi krásně odpočine...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.