Dobrý den, přítel má takový problém s erekcí. Chodíme spolu měsíc a něco. Mě je 16 a jemu 19 a pro něj to byla premiéra. Vím ze si budete říkat ze řeším takové problémy v takovém věku :D ale chtěla bych vaši radu.Vždycky když spolu ležíme tak se uspokojujeme a vše je ok a pokaždé dojde k ztopoření. Před pár dny jsme se spolu poprvé milovali, ale jak jsem mu nasadila kondom a mělo dojít na věc tak došlo k ochabnutí penisu takže to vyšlo na třetí pokus a trvalo to tak 10 min a pak mu ochabnul. Neznáte nějaké praktiky nebo potraviny na prodloužení erekce? Předem děkuji za odpovědi
Podle mě se to všechno spraví - jsou to potíže možná jenom z nervozity, aby uspěl, aby neselhal a nezklamal Tvoje očekávání... a tělo udělá přesně to, co je v hlavě. Buďte v klidu a nikam nespěchejte.
Ahoj, přítel má nejspíš psychický problém, prostě tak moc chce aby to vyšlo, až to nevyjde. On ani ten kondom té chlapské psychice moc nepřidá, i když je rozumné ho použít. Zkuste si s přítelem a jeho "kamarádem" víc hrát, neplánujte, že "TEĎ" musí být zásun. A zkuste jiné polohy, každého vzrušuje něco jiného, je potřeba o tom spolu mluvit a zkoušet - ono to pak vyjde a bude to skvělé...
V tomto věku a "začátcích"sexuálního života je chlap pořád nadrženýtakže ať to víme nebo né,hrají si sami se sebou a i s námi.Takže potom jak je s tebou tak má strach aby neselhal,se sebou už to umí,ale pokud byl sám se sebou a poté s ženou,tak znervozní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.