Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s erekcí

Od: stef odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, přítel má takový problém s erekcí. Chodíme spolu měsíc a něco. Mě je 16 a jemu 19 a pro něj to byla premiéra. Vím ze si budete říkat ze řeším takové problémy v takovém věku :D ale chtěla bych vaši radu.Vždycky když spolu ležíme tak se uspokojujeme a vše je ok a pokaždé dojde k ztopoření. Před pár dny jsme se spolu poprvé milovali, ale jak jsem mu nasadila kondom a mělo dojít na věc tak došlo k ochabnutí penisu takže to vyšlo na třetí pokus a trvalo to tak 10 min a pak mu ochabnul. Neznáte nějaké praktiky nebo potraviny na prodloužení erekce? Předem děkuji za odpovědi :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Podle mě se to všechno spraví - jsou to potíže možná jenom z nervozity, aby uspěl, aby neselhal a nezklamal Tvoje očekávání... a tělo udělá přesně to, co je v hlavě. Buďte v klidu a nikam nespěchejte.

hop®
hodnocení

0x

Ahoj, přítel má nejspíš psychický problém, prostě tak moc chce aby to vyšlo, až to nevyjde.
On ani ten kondom té chlapské psychice moc nepřidá, i když je rozumné ho použít.
Zkuste si s přítelem a jeho "kamarádem" víc hrát, neplánujte, že "TEĎ" musí být zásun.
A zkuste jiné polohy, každého vzrušuje něco jiného, je potřeba o tom spolu mluvit a zkoušet - ono to pak vyjde a bude to skvělé...

lucie*
hodnocení

0x

V tomto věku a "začátcích"sexuálního života je chlap pořád nadržený:)takže ať to víme nebo né,hrají si sami se sebou a i s námi.Takže potom jak je s tebou tak má strach aby neselhal,se sebou už to umí,ale pokud byl sám se sebou a poté s ženou,tak znervozní.

figurek*
hodnocení

0x

Hm. Píšete, že při třetím životním pokusu vydržel deset minut? To mi připadá jako docela solidní začátek.

Já bych vám radil zachovat klid. Výkony půjdou nahoru samy od sebe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]