Nejste přihlášen/a.
ahoj budeme dělat menší oslavu na zahradě a nevím jak by se dali zabavit děti od 10 do 15 let, aby se nenudily
Díky když napíšete nějaké nápady budu ráda
Já bych se spíše ptal jinak. Copak 15ti letí děti nemají chuť se něčemu přiučit a nahlédnou do světa dospělých při oslavě? Na ty o něco mladší snad může dohlédnout některá ze starších dívek či chlapců. Bohužel nepíšete, zda oslava bude v noci, kolik lidí, jak je velká zahrada atd. Ale dotaz mi přijde, jako by ty děti byly spíše domácími mazlíčky, než lidmi. Jsem sice už v důchodu, mám jiné názory...
Nemáme dost informací. Bude to oslava jednoho z dětí, nebo "dospělácká"? Kolik těch dětí tam bude?
V zásadě platí, že pro tuto věkovou skupinu (zvl. od těch 13 výše) nesmí být aktivity moc dětské, jinak Vám je budou bojkotovat. Předpokládám, že se celá skupina zná. Určitě tedy rádi nějakou tu chvíli pokecají a možná na něco přijdou samy. Pokusit se organizovat skupinu dětí v tomto věku na oslavě je trochu násilnost, spíš asi mějte jen něco v záloze deskovky? např. Evropa?
Neměly by se takhle "staré" děti už o zábavu postarat samy? Pokud se dospělí budou snažit děti stále něčím "zabavit", nenaučí se děti zabavit samy, málo rozvíjejí svou fantazii a časem budou očekávat, že je vždy někdo bude "bavit".
Já bych je nechala, ať se zabaví po svém. Maximálně bych zasáhla, pokud by se něco "zvrtlo".
já si nemyslím,že jsou dost staré aby se zabavily samy i my jako dospěláci jsme rádi,že hostitel nebo i my příjdeme s nějakým bláznivým nápadem a vzpomínáme na to dlouho.Tradičně střílíme ze vzduchovky na terč v leže atd a ještě jsme si nic neudělalivytahujeme stáré songy někdy i kotoučáky a blbneme...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.