Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Herbalaif nebo Mladý ječmen, Chlorella?

Od: jarmi* odpovědí: 8 změna:

Může mi někdo prosím poradit, četla jsem hodně věcí ohledně Herbalaifu, který už je dost starý, dále o Mladém Ječmeni, Chlorelle (mořské řase). Věří někdo v zázračnost těchto produktů, protože požíváním těchto produktů všichni lidé odstranili různé zdravotní neduhy (ekzémy, lupenky, atd.). Nabídka těchto produktů je neustále nabízena, má s tím někdo zkušenosti, ne že jen dělá reklamu nějakému dealerovi.

A když jsou tyto produkty tak léčivé, nemohl by mi někdo poradit, jak se zbavit 4 dioptrií na dálku bez operace za 40.000,- Kč?Chtěla bych znovu normálně vidět, ale 40.000,-je pro mne moc. Nemáte pro mne také nějaký zázrak? Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

malvinka*
hodnocení

0x

CHLORELLA jako taková upravuje trávení a následně vyprazdňování čímž má vliv na střevní mikrofloru.

O tom, že měla mít zázračný vliv na úpravu zraku mi není nic známo.

Klanopraška čínská a Světlík lékařský pozor , ale pozor na vysoký krevní tlak zkuste si zadat do vyhledávače.

hodnocení

0x

Kdyby všechny ty doplňky stravy měly ty účinky, které jsou u nich prezentovány, tak snad lidi nebou ani umírat ;)

petr123*
hodnocení

0x

Laser na oči je dost velké riziko - moc se o tom nemluví, ale úspěšnost ani zdaleka není 100%. Jsou případy kdy se zrak ve výsledku ještě velmi zhoršil a místo jedněch brýlí jsou potřeba dvoje (na blízko i na dálku) plus bolesti hlavy způsobené rozmazaným viděním. To riziko není velké, ale pokud se to "nepovede" tak už se s tím ve výsledku nedá nic dělat :(

obrkolodej*
hodnocení

0x

Není pravda, že kdyby měl HBL takové účinky, tak lidi nebudou umírat. Lidi by to museli jíst. Já jsem zhubl S HBL přes 30 kilo. A navíc se zbavil zdravotních problémů. Zakopaný pes je úplně někde jinde. Jde o to jak má člověk naprogramovaný mozek. Když se chce člověk zbavit nějakého toho kila, není to o zázračných přípravkách, ale o rovnici příjem a výdej energie. Pokud tuto rovnici nedodržíte nepomůže vám ani světcená voda. S Herbikem opravdu shodíte, pokud budete dodržovat pravidla, hlavně pitný režim. Z vlastní zkušenosti tvrdím, že zhubnout je BRNKAČKA, ALE UDRŽET TO - TO JE PAKÁRNA. Co jsem zhodil už mám zase zpátky (Skočil jsem s Herbikem a vrátil jsem se do starých stravovacích kolejí) a nemůže se znovu naprogramovat na úpravu váhy. Vím, že to jde, ale asi nemám tu správnou motivaci. Abych se ale vrátil k dotazu. HBL vám pomůže o tom žádná, alepoto už je to celoživotní boj si novou váhu udržet a ne každý to vydrží. Než se rozhodnete do toho investovat peníz, rozmyslete se jestli vám stojí za to se doživotně stresovat váhou, a nebo to nechat tak jak to je. Z mého hlediska je to skvělý pocit, že vám staší oblečení o dvě velikosti menší, i ten pohyb je takový lepší, ale kus masa je kus masa. Polud se rozhodnete, že to zkusíte podívejte se po internetu na produkty. Dají se sehnat daleko levněj než od dealerů. Nejlevnějčí je si to nechat poslat se Států.

obrkolodej*
hodnocení

0x

Ještě k těm očím. Pan Tichanovský pořádá kurzy zaměřené na oční cviky. Na internetu o to určitě něco najdete. A něco o to me i tady novazeme.ning.com/...

maxik*
hodnocení

0x

Mladý ječmen a chlorella viz:

Zelené potraviny nejsou upravovány lidským mozkem, není do nich nic dadávano a tím jsou hodnotné.

omlazeni.googlepages.com/zelenepotraviny

Dnes ale jsou už i nahrazovany novějšími - dokonce byly za tyto nové uděleny i Nobelové ceny.

Vice i na tel.: 608 038920

Herbalaif nebo Mladý ječmen, Chlorella?

madla*
hodnocení

0x

Všechny tyto přípravky akorát tahají z lidí peníze a uváděný zázrak se nekoná. Je to stejné jako s přípravky na hubnutí. Co se týče dioptrií, zkuste popátrat na téma oční jóga, tam slibují snížení dioptrií pomocí speciálních cviků na oči, ale jestli to funguje, to nevím. Já jsem si tak zvykla na brýle, že je mám jako módní doplněk a nenosím ani kontaktní čočky.

katrin144
hodnocení

0x

Produkty společnosti Herbalife používám už více jak rok. Nejenomže jsem si upravila váhu, ale získala jsem také spoustu energie a posílil se mi imunitní systém. Předtím jsem hodně trpěla na opary a ekzémy, se kterými si lékaři nevěděli rady a předepisovali mi na ně kortikoidní masti či antibiotika. Pokud něco z toho zabralo, tak pouze na chvíli a pořád se mi obojí vracelo. Dnes už mi tyto zdravotní komplikace odezněly. Na žádné zázraky v této souvislosti nevěřím. Jedná se pouze o složení a kvalitu produktů. Pokud si chcete být jistá, že kupuje originální produkt, na který je Vám také poskytnuta záruka vrácení peněz, kupte si jej od nezávislého distributora a nikoliv na internetu. Pokud Vás zajímá, co konkrétně používám, můžete se mi ozvat na Katarina.Mach@seznam.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]