Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to legální platit za sex?

Od: hrako008* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, četl jsem si rubriku a viděl jsem podobné otázky a napadla mě nová situace. Kdyby bylo klukovi 15 a našel si přes seznamku ženu pouze pro pohlavní styk a jí bylo dejme tomu 20...Bylo by to legální? Pokud ano, bylo by legální kdyby ji za to zaplatil? Děkuji :D docela mě to zajímá :DD

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jodw
hodnocení

1x

Platit za sex (čímkoliv i v naturáliích a výhodách) je legální, když všem účastníkům sexu je 18+.

hrako008*
hodnocení

Ok a ta první varianta?:D

zztop*

Ta první varianta celkem jasně vyplyne z té druhé

hrako008*
hodnocení

Jasný, ale kdyby nezaplatil? A našel si jí pouze pro sex?:D Bylo by to nelegální?

foep

Prosím pěkně, sna dto není složité pochopit. Pokud je všem účstníkům sexu více jak 15 let, mohou mít pohlavní styk do alelelujá a to i se stejným pohlavím. Jde jen o to, že ten sex musí být bez cigaret, alkoholu, drog, peněz, nabízených výhodách atd...

hrako008*
hodnocení

Ok, děkuji...Jenom jsem se ujišťoval...

zztop*

V podstatě si píche*te do aleluja když takovou najdete.

hrako008*
hodnocení

Já neřekl, že někoho hledám :D já jsem spokojený, ale napadlo mě to prostě :DD

repkin*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]