Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Modřina bez příčiny

Od: pavel20 odpovědí: 12 změna:

Zdravím, poslední dobou se mi samovolně objevují modřiny bez příčiny, první se objevila někdy před 6ti týdny. Vždycky se udělá na noze a pokaždé to bylo přes noc a ráno jsem ji objevil. Dnes se mi jedna udělala,ale tentokrát přes den, nic jsem nedělal, jen seděl u stolu a jedl a najednou jsem cítěl něco jako píchnutí ováda a podíval jsem se a byla tam modřina. Foto v příloze. Nevíte co to může být a má smysl jít s tímle k doktorovi? Jinak mě to nijak neomezuje

Modřina bez příčiny

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

1x

Rozhodně to nezanedbejte a lékaře navštivte ...

cuca*
hodnocení

1x

Mohou vam praskat žilky, muze to mít i jine příčiny.

Nerada strasim, ale nezahravejte si.

cobrak*
hodnocení

0x

Dobrý den, ráno si zajděte k obvodnímu lékaři, ať Vás pošle na hematologii!

hodnocení

0x

Také zdravím,

souhlasím s ostatními rádci,může to být banalita,nebo potřebujete pomoc,

já bych to řešila u lékaře. priciny.cz/...

Lepší být veselý hypochodr,než smutný pacient *uf*

mili3478*
hodnocení

0x

Asi kazdy odpovi jit k doktorovi,ale tohle vypada jako odrene, kdybych mel nafotit svoji nohu, tak by mi radili asi amputaci,ale ja s kdejakou oderkou k lekari nechodim,ten kdo manualne pracuje nemuze travit cely den u lekare.

doplněno 27.07.14 18:56:

opravdu koukam ze nekterym chlapum chybi vojna,rad odpovidam vecne bez emoci , ale takovahle kravina,

doplněno 27.07.14 19:07:

nikoho z niceho neobvinuji,takova modrina se vam stane ani o tom nemusite vedet,sam mam tak odrene nohy a taky nevim kde jsem k tomu dosel, mam jit tedy k lekari?

doplněno 27.07.14 19:10:

obcas proste nemam chut psat to co chce slyset vetsina, ale reknu svuj nazor ,od toho tu jsme.

cuca*

Pokud tazatel rika, ze se mu to stalo bez příčiny, tak to není odrene.

Pokud si z nás dela legraci je to pitomec, pokud ne muze jít i o poruchu krvetvorby, coz teda ale vůůůbec není sranda.

Nemuzeme hned každého nařknout, ze si tady krati čas a kecá :(

pavel20
hodnocení

nedělám si legraci, nemám zapotřebí si dělat legraci, odřené to není a opravdu je to bez příčiny, 100% vím ,že jsem se nidke neuhodil.Jenom dneska se mi to udělalo přes den ,během chvilky, jinak to bylo vždycky po probuzení-čili přes noc.

K lékaři si teda zajdu, ikdyž se mi tam vůbec nechce. Nemám zapotřebí chodit kvůli každé kravině k lékaři, naposledy jsem tam byl jenom kvůli vstupní prohlídky, což už jsou 3 roky ..ale tohle se mi nezdá

martinaa*

Pokud nejste lékař, tak houby víte, co to je. Pokud to vzniká bez příčiny, které si je tazatel vědom, tak může jít o problém s krvetvorbou, jak zde bylo řečeno. Vypadat to může u deseti lidí desetkrát jinak. Ta "kravina" může nakonec být pěkný průser.

Celý den u lékaře nikdo trávit nemusí a to, že manuálně pracujete, je zcela Vaše věc - nebo máte dojem, že lékaře stíhají jen zaměstnanci z kanceláří? Úsměvné.

doplněno 27.07.14 19:19:

To je pravda, dikutováním se stejně nic nevyřeší *placni*, tazatel prostě musí zajít za doktorem.

A tazateli, pak nám napište, co řekl doktor, to jsem vážně zvědavá.

mili3478*

martinaa tak tu nediskutujme a rovnou jdete k lekari, pani doktorka vam na to odpovedela, nic ve zlem

doplněno 27.07.14 19:22:

martina vase odpovedi se mi libi,to byl jenom muj nazor, myslim si ze tazatel ma svuj rozum a rozhodne se spravne.

pavel20
hodnocení

Dobře ,dám vedět v út ;)

lilie*
hodnocení

0x

Mamce se take obcas delaji modriny bez priciny, doktorka ji rekla,ze by to mohlo byt poruchou srazlivosti krve a mohla by byt hemofolik nebo tak nejak. Ji se ale delaji hnede,to tve je cervenejsi, mozna to budou ty praskajici zilky. Zajdi radeji k doktoru.

2kedar*
hodnocení

0x

Tak takové modřiny mám furt. Mám špatnou srážlivist krve a takovéto modřiny a podlitiny se mi dělají pořád.

Chce to napatlat řádně Heparoidem a máte pokoj.

Pokud máte psa, který má půl metráku a z lásky na Vás hupsne, pak se nemůžete divit, že máte takové "znamení"... :)

S tím se nedá nic dělat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]