Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak předejít smradu z vaginy?

Od: radsinikdo odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, zjistila jsem, že mě celkem dost páchne z vaginy, už se mi to párkrát stalo (ani umývání nepomohlo) a pak to třeba za pár dní přešlo, jenže nevím proč se to stane. Navíc ted jsem si začla s jedním klukem a tak bych tomuhle ráda nějak předešla. Jinak mě nic neštípe a umývám se 2x denně. Napadlo mě, jestli to nemůže byt nějakým jídlem nebo pitím. Ale už měnic nenapadá. Nevíte čím by to molo byt? předem děkuji za odpovědi .)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sonyboj*
hodnocení

3x

Promiňte, je to sice velmi dikrétní téma, ale něco málo o tom vím. Moje žena právě nedávno s tímhle problémem trochu bojovala. Po pár dnech, kdy se to nelepšilo kontaktovala svého gynekologa, ten jí hned pozval na prohlídku, provedl vyšetření, výtěry a stěry sliznice a zjistil mírný kvasinkový zánět. Dá se to lehce léčit buď vaginálními gely, tabletami, nebo orálním antibiotikem, v případě, že je ten zánět větší. Doporučuji vám zavolat vašemu gynekologovi a konzultovat s ním ten problém.

roman80
hodnocení

0x

Dobrý den, To by mohla být reakce na na sperma. stalo se vám to po sexu ?

radsinikdo
hodnocení

stávalo se mi to, když jsem ještě neměla sex, ted se mi to stalo po sexu s kondomem, já bez kondomu radši nic nedělám :)

roman80

Mohlo by to být lubrikačním gelem na kondomu, který podráždí vagínu a pak je cítit zápach i já jako muž to znám.

simsalabim*
hodnocení

0x

Tak já si myslím, že to jsou ty kvasinky. Určitě zajít na gyndu a doktor udělá prohlídku a následně něco doporučí. např. Canesten, Clotrimazol AL 100 cenově do 100 kč a tablety se zavádí pomocí aplikátoru. Mělo by to pomoci.

martinaa*
hodnocení

0x

Oproti kolegům se kloním spíše k chlamydiím. Kvasinková infekce svědí, pálí, pochva je zarudlá a objevuje se zbarvený výtok.

Umývat si "ji" pouze čistou vodou, nikdy ne sprchovými gely, mýdly apod. Nos i bavlněné prádlo. Uměliny, neprodyšné kalhoty, tanga zvlášť, k rozvoji poševních infekcí napomáhají. A nejez moc sladkého, to mají zrovna kvasinky rády.

radsinikdo
hodnocení

díky za rady, ale celkem mě to vyděsilo. Stávalo se mi to, když jsem s nikým nespala a nepoužívala jsem žádnej lurikamt na mýho uměláka-a taky jsem ho pravidelně umývala. A měla jsem s tím problém dnes ve 14 hodin ale asi od 20.00 nic, je to prostě problém na pár hodin, a kdybych chytla infekci, tak ta se snad projevuje furt bez přestávky, ne? Kdesi jsem četla, že spermie chutnají podle toho, co ten borec sní, a nemůže to byt u mě něco podobnýho? měla jsem česnekový bramboráky a cibulu s čímsi.

A nejezdíš na koni? Znal jsem jednu dívku, která chodila do jízdárny a měla stejný problém.

apolinka
hodnocení

0x

Každopádně návštěva lékaře.ten jediný vám dá spolehlivou odpověd.Musí to být velice nepříjemné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]