Nejste přihlášen/a.
Zdravím pracuji v prašném prostředí a to truhlářství,ale mám problém že mám hrozně vysušené ruky a záděry mastičky mi moc nepomáhají nevíte někdo co s tím nebo jakou mastičku atd? Děkuji
Bez mazání to nejde, vyzkoušejte vše, protože něco Vám zabere a něco ne. Já bych Vám mimo Indulony doporučila aspoň jednou za den ruce ošetřit citrónovou kůrou (i šťávou, ale kůra je lepší), z čerstvých citronů, nebo šťávu v lahvičce ze supermarketu, na noc navíc nějakou mast a bavlněné rukavičky. No a na práci samozřejmě rukavice, bez toho se ruce téměř nezlepší. Taky jsem si před lety myslela, že v rukavicích nemůžu pracovat (doma, na zahradě), ale bolavé ruce mně donutily a vida, jde to . No a pravidelně manikůru, opravit záděrky a natržené nehty každý den. Ruce jsou prostě pracovní nástroj, tak si jich musíte vážit a pečovat o ně, aby Vám dlouho vydržely
. Pak je tu také lékař, praktický nebo kožní, někdo má opravdu tu pokožku citlivější.
Mohu doporučit z vlastní zkušenosti jedinou pomoc a to krém od Mary Kay for very dry skin ( extra emollient night cream ) je to krém - červenějšího zbarvení jakoby vazelína a vzhledem k tomu, že trpím na extra suchou pokožku a od 11let mám i ,,atopický,, ekzém, tak toto je jediná věc, která doopravdy funguje. Pro více informací popřípadě objednání mne neváhejte kontaktovat na e-mail : jakubhosek12@seznam.cz Mohu doručit na Vámi požadovanou adresu Hezký den Jakub
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.