Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záděry,vysušené ruky

Od: ddddddddddddddd odpovědí: 6 změna:

Zdravím pracuji v prašném prostředí a to truhlářství,ale mám problém že mám hrozně vysušené ruky a záděry mastičky mi moc nepomáhají nevíte někdo co s tím nebo jakou mastičku atd? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

1x

Mazat, mazat, mazat a zase mazat. Kupte si vyživovací krémy na ruce a dělejte si pravidelně manikúru. Na práci, pokud děláte hodně rukama, používejte rukavice.

aaella*
hodnocení

0x

Výborná na tyto problémy je krém Linola fett - doporučeno přímo lékařkou. Koupíte v lékárně, bez předpisu. Velmi dobře promašťuje a hojí.

tiffany*
hodnocení

0x

Bez mazání to nejde, vyzkoušejte vše, protože něco Vám zabere a něco ne. Já bych Vám mimo Indulony doporučila aspoň jednou za den ruce ošetřit citrónovou kůrou (i šťávou, ale kůra je lepší), z čerstvých citronů, nebo šťávu v lahvičce ze supermarketu, na noc navíc nějakou mast a bavlněné rukavičky. No a na práci samozřejmě rukavice, bez toho se ruce téměř nezlepší. Taky jsem si před lety myslela, že v rukavicích nemůžu pracovat (doma, na zahradě), ale bolavé ruce mně donutily a vida, jde to :). No a pravidelně manikůru, opravit záděrky a natržené nehty každý den. Ruce jsou prostě pracovní nástroj, tak si jich musíte vážit a pečovat o ně, aby Vám dlouho vydržely :). Pak je tu také lékař, praktický nebo kožní, někdo má opravdu tu pokožku citlivější.

sonyboj*
hodnocení

0x

Já vám k tomu mazání doporučuji i přísun vitamínu B. B komplex, Ryboflavin a podobně. V lékárně vám poradí, který produkt bude nejvhodnější. Já pracuji celou směnu s rukama ve vodě, takže ruce vysušené rozhodně nemám a mívám podobný problém. Ale to mazání vážně pomůže + Béčka ;)

ivik*
hodnocení

0x

Kupte si krém Neutrogena v drogérii.je to krém, který se hned vstřebá, nemáte pocit mastných rukou a na záděry a suché ruce nic lepšího neznám.Vydrží na rukách delší dobu,udělá se takový ochranný film...

jakub24
hodnocení

0x

Mohu doporučit z vlastní zkušenosti jedinou pomoc a to krém od Mary Kay for very dry skin ( extra emollient night cream ) je to krém - červenějšího zbarvení jakoby vazelína a vzhledem k tomu, že trpím na extra suchou pokožku a od 11let mám i ,,atopický,, ekzém, tak toto je jediná věc, která doopravdy funguje. Pro více informací popřípadě objednání mne neváhejte kontaktovat na e-mail : jakubhosek12@seznam.cz Mohu doručit na Vámi požadovanou adresu :) Hezký den Jakub

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]