Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Předčasný duchod

Od: danek34567 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. V roce 2015 mi bude v dubnu 60let. V srpnu 2015 bych mohl odejít do předčasného duchodu. Kdy si mám požádat dopředu o předčasný duchod. Paní na OSZZ mi řekla že v lednu 2015 mi udělá výpočet .Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ivik*
hodnocení

2x

Několik mých spolupracovnic řeší totéž.Nejlíp bude postupovat dle rady paní na OSSZ.Pokud vám udělá výpočet v lednu 2015, tak vám pak i řekne,co dál a co pro vás bude výhodné nebo ne.Je tam několik různých fíglů, které pak mají vliv na výši důchodu atd.

zwiki*
hodnocení

2x

Dobrý den.

To bych taky chtěl odejít v 60ti,ale to Vám na OSZZ poví kolik "seberou" z důchodu a jestli se to vyplatí.A radši si počkat rok,dva.

moula*
hodnocení

2x

Kdybych měl zaměstnání, nešel bych do předčasného důchodu, kdybych neměl zaměstnání, šel bych na plnou dobu(11měsíců?) na podporu a až po jejím skončení na předčasný důchod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]