Nejste přihlášen/a.
Dobry den, ocitl jsem se na urcitou dobu v nemocnici. Dnes jsem si mel na poste vyzvednou starob. duchod, coz nemuzu. Co vse potrebuje manzelka za doklady a potvrzeni, aby si ho vyzvedla za mne? Poradite? Dekuji! Sebor
Není zač,rádo se stalo
portal.gov.cz/... Pokud to dobře chápu tak bude-li partnerka doma, doručovatel ji důchod vyplatí, půjde-li na přepážku potřebuje průkaz zmocněnce. Průkaz zmocněnce manžel má ale aby ho mít mohl, musela jsem osobně na poštu.
Tak to by mě zajímalo jak se tohle udělá...ja chtěla to samé pro tátu, který byl v nemocnici a vyběhli se mnou ,že důchod nedají nikomu! kromě otce.Důchod bude ležet tři měsíce na poště uložen, pak se vráti na OSSZ a o vydání se musí požádat... Poradili mi ať si otec zřídí účet...
Takže jiný kraj jiný mrav?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.