Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kartářka-věštkyně né podvodnice

Od: milenaa odpovědí: 5 změna:

Pěkný večer,kdo má zkušenost s kartářkou?Jde mi o to,kdo by poradil opravdu dobrou kartářku severní nebo stření čechy tak max.do 60km v okolí Prahy.Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Kartářka-věštkyně né podvodnice

No, to je docela zajímavý požadavek - asi něco podobného, jako hledat moře bez vody. Každopádně doporučuji přečíst zde :

technet.idnes.cz/...

ivik*
hodnocení

0x

V Praze je známá p.Kludská...

ria*
hodnocení

0x

Paní Kludská je podle všeho opravdu dobrá, buď jí to stačí podle řeči Vašeho těla, nebo opravdu umí věštit :), tetě řekla hodně, co se až po letech vyplnilo, včetně pohlaví a počtu dětí, umrtí, nemocí a povolání.. Nevěřila bych..

doplněno 26.07.14 07:37:

Ještě rozvinu - teta měla starost o rozvdějícího se syna, p. Kludská jí řekla, že se nemá bát, že do půl roku najde ženu pro život, ale ať si raději nepořizují děti, že je to nebezpečné. Opravdu, při porodu jeho přítelkyně málem vykrvácela, a později si vůbec nepamatovala, že porodila, a dítě skoro zabila, Laktační psychóza, naštěstí vše dopadlo dobře, podruhé se ale holčička narodila až moc brzy, tak už se raději nepokouší o mimčo. Já kartářkám z principu nevěřím, ale tohle mě trochu nahlodává..

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Tak do 60 km, by to mohl být třeba Turnov. Kousek nad Hudebkou. Paní co vykládá z karet. P.Fričová. Tel. 606 323 033. Třeba. Nebo dál, Jablonec n.N. Thabet s tel. č. 736172 512.

hodnocení

0x

Nechoďte z pouhé zvědavosti a z plezíru. Jděte jen když nebudete vědět, kudy kam. Když budete na pokraji zoufalství a nebudete vidět a ani tušit konec trampot. ;) Vlastní zkušenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]