Nejste přihlášen/a.
Pěkný večer,kdo má zkušenost s kartářkou?Jde mi o to,kdo by poradil opravdu dobrou kartářku severní nebo stření čechy tak max.do 60km v okolí Prahy.Děkuji
Paní Kludská je podle všeho opravdu dobrá, buď jí to stačí podle řeči Vašeho těla, nebo opravdu umí věštit , tetě řekla hodně, co se až po letech vyplnilo, včetně pohlaví a počtu dětí, umrtí, nemocí a povolání.. Nevěřila bych..
Ještě rozvinu - teta měla starost o rozvdějícího se syna, p. Kludská jí řekla, že se nemá bát, že do půl roku najde ženu pro život, ale ať si raději nepořizují děti, že je to nebezpečné. Opravdu, při porodu jeho přítelkyně málem vykrvácela, a později si vůbec nepamatovala, že porodila, a dítě skoro zabila, Laktační psychóza, naštěstí vše dopadlo dobře, podruhé se ale holčička narodila až moc brzy, tak už se raději nepokouší o mimčo. Já kartářkám z principu nevěřím, ale tohle mě trochu nahlodává..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.