Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam jít na vstupní prohlídku?

Od: dejvi odpovědí: 6 změna:

Potřebuju zajít na vstupní prohlídku kvůli práci, ale musím jít ke svému lékaři, případně by mi to mohl napsat nějaký jiný praktický lékař? Jde o to, že pracuji v Praze, ale doktorku mám asi 200km od Prahy a moc se mi nehodí tam jet.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paniks*
hodnocení

2x

muzes jit prakticky k jakemukoliv doktoru v okoli tveho bydliste (ktery prijima), i soukromemu jedine co potrebujes je vypis zdravotni dokumentace nebo kopii zdravotni karty.

olaf71*
hodnocení

2x

základem je výpis ze zdr. karty, za ten stejně zaplatíš aspoň 200kč. nám to v práci teď kompletně zaplatil zaměstnavatel. prohlídka má být myslím jednou za dva roky

dejvi
hodnocení

Díky za odpovědi. Takže ve finále bych tam stejně musel jet pro ten výpis, tak nemá smysl to komplikovat. ;)

zwiki*
hodnocení

0x

Hodně zaměstnavatelů má své smluvní lékaře,tak se musí k nim.Jinak od svého obvoďáka.Vstupní prohlídku ti zaměstnavatel proplatí/slušný/.Výpis už ne.

ivik*
hodnocení

0x

Pokud si seženete v Praze doktora, který vás vezme, měl by si o kartu napsat a ten původní lékař mu ji pošle.Jinak si někteří lékaři zavedou svoji novou kartu.Měla jsem to např. u gynekologa, zubaře atd.

paniks*

ono zalezi doktor od doktora no. nejakej neni linej ten telefon zvedne a s tim prdchozim si to domluvi.. nejakej vas klidne prez pul republiky pozene protoze se mu s tim nechce s*at.. a jinej proste zalozi novou kartu a doplni tam co mu vy reknete..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]