Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to chodi po zalozeni/koupi s.r.o

Od: petrnebopavel odpovědí: 1 změna:

Zdravim ctene radce, zejmena ty podnikatelske,

chystam, resp. jsem uprostred velkeho web projektu a dospel jsem do faze, kdy uvazuju o zalozeni firmy, ktera by to cele zastitovala, zajistovala vetsi duveryhodnost. Existuji spolecnosti, ktere prodavaji tzv. ready-made spolecnosti. Byl bych rad, kdyby mi nekdo znaly poradil, co se bude dit dale, kdybych takovou spolecnost koupil?

Predpokladam, ze se ze me automaticky stava?! Musim vest ucetnictvi i kdyz ze zacatku budou jen vydaje. Platit ono socko-zdravko?

Proste a jednoduse, mam firmu a co dal? :-D Existuji nejaci poradci resp. kde jit pro "drahou" radu?

Omlouvam se za tento lame dotaz, jsem tezky NEpodnikatel - ale verim, ze firma jednou bude generovat zisk.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

petr33*
hodnocení

0x
Dal bych přednost založení nové s.r.o. před koupí ready made. Sociální platit vždy nemusíte, zdravotní ano. Záleží jakým způsobem si ze společnosti budete vyplácet příjem - těch možností je více. Obraťte se na advokáta nebo notáře, popřípadě specializovanou firmu, která vám s.r.o. založí na klíč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]