Nejste přihlášen/a.
Jak velké poplatky platíte své bance za platbu v cizí měně? Mám Equa bank a za odchozí zahraniční platbu si účtují 299 Kč. Na PayPal jde prý nastavit jestli se budou peníze strhávat v USD nebo CZK. Když nastavím CZK, bude to jako obyčejná platba bez poplatku?
Jak píší výše. Doporučuji PayPal a ten spárovat s kreditní kartou (musí mít aktivované online platby) a potom platit přes něj.
Nejsem si jistý jak to je s poplatky, ale bance nic neplatíš (je to jako platba kartou u obchodníka), ale mám pocit že PayPal si za to něco málo vezme (nějaké %), ale je to nepartná částka.
Přes ebay nakupuji takto často.
Tvrzení, že si paypal nebere žádné poplatky je lež ! A nebo mají poradci velice individuální paypal účty. Já jsem platil do Číny 46 dolarů a paypal si vzal 65 kč, což je dost peněz a i když mi přicházejí peníze na paypal od ostatních, tak mi jsou strženy poplatky. Ono se vůbec o tom paypalu mluví dost zkresleně a já to nechápu proč? Buď je to nevědomostí uživatelů, nebo jim jsou poplatky jedno a neřeší je a nebo opravdu mají nějaké gold special účty...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.