Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se poradit zde na tomto serveru, kde by se mohli vyskytnout ledé,kteří se zajímají nemovitostmi.
Uvažuji o koupi bytu panelového domu 3+1 nebo 2+1, chtěl bych se poradit jestli je ta správná doba nebo ještě počkat?Kdy nejlépe koupit byt? Jsem ze Zlínského kraje.
Děkuji Vám všem
Ahoj Borissi. Touto otazkou se zajima hodne lidi, ale kdo muze neco tvrdit s urcitosti? Nikdo ze spicek ekonomu si neumel predstavit to, co se udalo a stale deje a s jistou pravdepodobnosti se dit bude jeste nejakou dobu.Ceny bytu a vsech nemovitosti se ted budou houpat jak pujde ekonomika. A kdo Ti muze rict, ze uz se odrazila ode dna a ceny realit pujdou nahoru? Jsem presvedcen, ze nikdo. Je to loterie, kazdopadne bych neocekaval nejaky dramaticky pokles cen, to si myslim nehrozi.
Camelot
Zdravím Borisi, přesně jak píše camelot. Domnívám se, že ani nejlepší ekonomové a odborníci na úseku realit nedokáží stoprocentně odhadnout cenový vývoj u nemovitostí. Bylo by to skutečně věštění z křišťálové koule, jak zní jedno hodnocení současného vývoje. Co by mohlo ještě ovlivnit trh s nemovitostmi - to je předpokládaný nárůst exekucí a nedobrovolných dražeb právě v důsledku finanční krize, ale také vlivem předlužení. Pokud vyloženě nepotřebujete řešit otázku bydlení, sledujte sám nabídky v oblasti Zlínského kraje. Zaměřte se i na vyhlášené dražby, kde by asi byla nejlepší šance sehnat byt ve slušné cenové relaci. A pokud by se mi naskytla příležitost na dobrém místě se slušnou cenou, asi bych neváhala. Mají být volby na podzim, nevíme, co si na nás staronoví politici zase vymyslí? I to může ovlivnit trh s nemovitostmi. Tím, že budete pečlivě zvažovat nabídky, možná ušetříte víc, než čekat na pokles cen. cenybytu.idnes.cz/...
doplněno 23.05.09 21:39:A zde jsou dražby: centralniadresa.cz/...
dnes jsem četl článek, že jestli nám krize ještě pár měsíců vydrží, tak do konce roku mají starší byty klesnout o 10-20%, při troše smůly o 30% Osobně si myslím, že ještě spadnou...
tady je ten článek: ekonomika.idnes.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.