Nejste přihlášen/a.
a její rodiče by neporadili?
jinak mezi holkama teď docela frčí výroba gumičkových náramků, dejte si do googlu "gumičkové náramky" nebo "loom bands", vyjede vám toho docela dost. značkové se dají koupit třeba v hračkářstvích, neznačkové levnější u stánkařů. doporučuji sadu se stavem na pletení. kdybych nevěděla co, asi bych pro jedenáctiletou holku vzala ty a doufala, že tahle móda zasáhla i její okolí.
a co mám jedenáctiletou doma, tak jsem zjistila, že mi bere moje parfémované mléko, tak jsem jí kupila nějaký její "pičifuk", dost ji to potěšilo. obecně ji k narozkám potěší i kytka a bonboniera, připadá si tak dospělejší, než když dostane "jenom" nějakou hračku.
no a dost frčí i malovátka, já jí je tedy nekupuji, ale jednak si je už nějaký ten rok nosí od holek ze školy, jednak je kupuje z kapesného.
a začíná být víc na módu, potěší ji třeba hezká trička. hračky už tolik nefrčí, knížky nebo hry člověk musí vědět, co má doma, aby nekoupil něco, co už má.
Co třeba společenskou pohybovou hru TWISTER . My jsme ji kupovali 10-ti leté holčině a moc se jí to líbilo. Stojí kolem 450 Kč .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.