Nejste přihlášen/a.
Zdravím, po příušnicích jsem byl u urologa, zánět mi nenašel, ale našel mi varikokélu u levého varlete, jsou to vlastně takové křečové žíly. Doporučil mi v budoucnu operaci, že by to mohlo mít jinak negativní vliv na plodnost.
Má tu někdo zkušenost, jak taková operace probíhá, jestli je to v celkové narkóze, jak dlouho trvá následné léčení a jestli jde o nějak nebezpečný zákrok, nebo je to běžné? Díky moc.
Můj největší zdravotnický zákrok byl když mi bylo 5 let a rozbil jsem si hlavu o kredenc :D od té doby jsem byl prakticky zdravý, tak mám docela strach když nemám žádnou zkušenost s operacemi a narkózou. Budu moc rád za vaše připomínky a rady
Ahoj,
Také uvažuji o operaci, pokud to tedy hradí pojišťovna. Neboj, není to smrtelné ani bez operace.
Zákrok by měl jít provést v lokální anestezii...jě to zákrok podobný sterilizaci...jen se šmikají přebytečné cévy ale jinak je to skoro podobný zákrok.
ještě ten den bys měl jít domu
Většinou se provádí oboustranná operace a po ní ti zbydou jen drobné jizvy v místě ochlupení
Na internetu je spousta videii..něco ti pošlu
Hans S.
doplněno 20.11.12 17:42:
díky moc, je mi 19 ale operaci mi urolog doporučil, tak na ni asi půjdu. Ovšem to s tou pojišťovnou mě vůbec nenapadlo, jde nějak zjistit jestli to hradí? Chápu že zdraví není zadarmo, ale vyplácnout tisíce za operaci v mé situaci taky nebude zrovna ideální.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.