Nejste přihlášen/a.
Já bych asi neváhal, a mazal ke kožnímu. Ony by to mohly být taky ty malé infekční bradavičky, Kondylomata, které způsobuje HPV. Nechci vás strašit, přečtěte si odkaz a potom se rozhodněte, jestli jsou příznaky podobné a jestli není lepší to ukátat kožnímu lékaři. hpvinfo.cz/...
Určitě to chce kožního. Na 100% tohle musí vidět kožní a neváhejte! Jak jste to mohla nechat dojít tak daleko?
Zavináč, to je docela možné, že víte, že "stačí" gynekolg a hypermangan, ale mě udivuje, jakou péči dovededou lidé věnovat uhříku na bradě nebo několika blbým náladám a infekčním hnusem osypaná rodidla odbudou mávnutím ruky a hypermanganem. Venerologie patří kožařům. Ganekoložka s infekční kožní záležitostí? To nemyslíte vážně?!
Já osobně bych zašel také na kožní (dermatoVENEROLOGIE), protože jejich specializací jsou pohlavní nemoci a tohle by mohla být HPV infekce (infekce lidským papilomavirem), která způsobuje genitální bradavice. Dá se to léčit a ve vašem případě to vypadá, že by to mohlo být toto. Rozhodně navštivte vašeho kožaře, protože jen on vám poradí zda se jedná o kondylomata (genitální bradavice) či nikoli. Gynekolog může taky poradit (setkávají se s tím také).
Informace o genitálních bradavicích a obrázky, jak to může dopadnout, když to necháte dále růst najdete třeba na cs.medlicker.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.