Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brigáda - asistent pro komunikaci

Od: navstevnik odpovědí: 5 změna:
Zdravím,
Před pár dny jsem reagoval na inzerát pro jednu webdesignovou firmu na pozici asistenta pro komunikaci s klienty (zjišťovat požadavky, vyřizovat zálohy...).
Firma si mě teď pozve na menší pohovor.
Když jsem to řešil doma, tak mi bylo řečeno, abych se takto nedostal do nějakých problémů, když budu jednat za firmu atd. Mám teď proto obavy jestli do toho jít a jestli bych se vážně nemohl dostat do problémů. Zároveň ani nevím, jak bych se z toho teď vyvlekl a vymluvil?
Jaký je na to váš názor a co dělat?
Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

V (téměř) každém zaměstnání budete mít za něco odpovědnost... Ale pokud máte z tohoto zaměstnání obavy, klidně tam zavolejte a sdělte jim, že jste si to rozmyslel.

hodnocení

0x

Jako asistent budete jen klienty vítat, vařit kafe, zakládat spisy, pracovat na kopírce, vkládat dopisy do obálek a nosit na poštu a podobné pomocné práce. Nikdo si nedovolí na začátečníka naložit zodpovědnost, za něco, co by mohl pokazit. Není však problém říci, že něco nedokážete nebo se poradit jak na to. ;) V životě budete dělat věci, o kterých se vám dnes ani nezdá. Je potřeba se připravit, právě takovými činnostmi, asistencí.

navstevnik

No takhle, jde o možnost práci vykonávat i z domu, takže tipuji že půjde o nějakou emailovou/telefonní komunikaci a nějaké vyřizování.

Spíše mám obavy abych se nedostal do problémů atd., než z těch činnosti.

iz*

A je to opravdu zaměstnání? S pracovní smlouvou, DPČ nebo DPP? Nebo s nimi máte spolupracovat jako OSVČ?

hodnocení

0x

Návštěvníku, prosím vás, jestli vás přijmou, napište, co takový asistent pro komunikaci s klienty dělá. Jaká je jeho náplň práce. Věřím, že ne to, co nás všecky dohání k šílenství, když zvedneme mobil s neznámým číslem. *plac* Moc vám púřeji smysluplnou práci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]