Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platba za mobil

Od: hankas® odpovědí: 15 změna:

Dobrý den,

za mobil platím bance přes internet,ale nenašla jsem v účtu jednorázovou platbu.

Je tam jen denní,týdení, měsíční a roční . Zaplatila jsem tedy denní ,ale pak mi to strhávali místo jednou, tak každý den.

Nevíte jakou možnost zvolit,když jednorázová platba tam neni k dispozici? Děkuji

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejspíš měsíční. Platíte jednou za měsíc a ne denně.

hodnocení

to ano, ale pokaždé jinou částku, jinak děkuji :)

Oni si to nestrhávají sami?

doplněno 23.07.14 16:09:

Asi si to trošku pletete. Buď dám jednorázovou platbu kde se mě nikdo neptá jestli chci platit denně týdně atd., nebo trvalý příkaz /či opakovanou platbu/ kde si vyberu frekvenci plateb.

hodnocení

ne, to jim posílám já sama

doplněno 23.07.14 16:20:

já nevím dopředu kolik budu platit a jednorázovou platbu tady nevidim

Platba za mobil

No to je ten trvalý příkaz. Ještě má FIO jednorázovou platbu.

doplněno 23.07.14 16:24:

O políčko výš v modré barvě je PODÁNÍ PŘÍKAZU a tam vyberte platba do ČR a je to.

hodnocení

aha tak jestli je to ono tak to jsem chtěla vědět :) :)

zatím díky moc :)

ohneta*
hodnocení

0x

Nejjednodušší je inkaso, nemusíte se o nic starat. Jinak viz obrázek Podání příkazu - platba do ČR/SR

Platba za mobil #2
hodnocení

nevim jak se platí inkaso přes tuto banku :(

doplněno 23.07.14 16:31:

když se nemusím o nic starat,tak kdo mi bude zadávat určitou částku ,kterou dopředu nikdo neví?

Tak jak v sipu. Ten komu platíte si u banky zažádá o dlužnou částku a banka mu to povolí. Můžete si i nastavit strop. Aby vám nevybral víc, než kolik chcete.

ohneta*

Opět kolonka Podání příkazu - Souhlas s inkasem. V tabulce vyplníte inkasní limit, zadáte periodu stráhavání (1x měsíčně) a vyplníte údaje o inkasujícím účtu. Tyto údáje (číslo účtu a variabilní symbol) vám sdělí váš operátor. Nezapomente ale, že si u operátora musíte nahlásit změnu způsobu platby.

hodnocení

Dobře, moc děkuji :)

hodnocení

tak nevím,tady mi to poslat nejde,píše mi to tam : Číslo účtu obsahuje nepovolené znaky.

Číslo účtu mám ale v pořádku.

doplněno 23.07.14 16:48:

to se týkalo platby do ČR

Nekopírujte a zkuste přepsat ručně. Hlavně na začátku žádnou mezeru atd.

hodnocení

Vy mě vidíte až do ruky,nebo na monitor co píšu :) :) díky

Takovou chybu už udělal skoro každý. Jsme rádi, že jsme pomohli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]