Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
za mobil platím bance přes internet,ale nenašla jsem v účtu jednorázovou platbu.
Je tam jen denní,týdení, měsíční a roční . Zaplatila jsem tedy denní ,ale pak mi to strhávali místo jednou, tak každý den.
Nevíte jakou možnost zvolit,když jednorázová platba tam neni k dispozici? Děkuji
Oni si to nestrhávají sami?
doplněno 23.07.14 16:09:Asi si to trošku pletete. Buď dám jednorázovou platbu kde se mě nikdo neptá jestli chci platit denně týdně atd., nebo trvalý příkaz /či opakovanou platbu/ kde si vyberu frekvenci plateb.
ne, to jim posílám já sama
doplněno 23.07.14 16:20:já nevím dopředu kolik budu platit a jednorázovou platbu tady nevidim
Nejjednodušší je inkaso, nemusíte se o nic starat. Jinak viz obrázek Podání příkazu - platba do ČR/SR
nevim jak se platí inkaso přes tuto banku
když se nemusím o nic starat,tak kdo mi bude zadávat určitou částku ,kterou dopředu nikdo neví?
Tak jak v sipu. Ten komu platíte si u banky zažádá o dlužnou částku a banka mu to povolí. Můžete si i nastavit strop. Aby vám nevybral víc, než kolik chcete.
Opět kolonka Podání příkazu - Souhlas s inkasem. V tabulce vyplníte inkasní limit, zadáte periodu stráhavání (1x měsíčně) a vyplníte údaje o inkasujícím účtu. Tyto údáje (číslo účtu a variabilní symbol) vám sdělí váš operátor. Nezapomente ale, že si u operátora musíte nahlásit změnu způsobu platby.
tak nevím,tady mi to poslat nejde,píše mi to tam : Číslo účtu obsahuje nepovolené znaky.
Číslo účtu mám ale v pořádku.
doplněno 23.07.14 16:48:to se týkalo platby do ČR
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.