Nejste přihlášen/a.
Ahoj je mi 15 let, potreboval bych poradit mam takovej problem uz mi dochazi slova a napady na co se porad mam ptat. Psal jsem z 4 holkama kteri semi opravdu libi. Vzdycky ptam " ahoj jak se mas" " co delas" a oni mi odepsala ze mam se dobre posloucham pisnicku... a kdyz chci snima ven tak ptam se " ahoj des ven" a oni se odepsala "nevim". Nemuzu porad vymyslet na ktery by me odpovidala. Prosim poradte. Za drhe jak mam ptal aby ona sla semnou ven . Prosim poradte. Jsem cizinec a holky z meho tridy se mi libi ale me moc se ne libi, proste me se libi holky z jineho tridy.
jestli chceš rozumnou holku,ptej se na rozumné věci-co čte?co dělá za sport?jaké má záliby?zkus jí říct co děláš ty a jestli to třeba nechce zkusit taky(sport,filmy...)a jestli je to ta pravá tak taková se chytne a bude si stebou psát a bude stebou chtít i trávit volný čas.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.