Dobrý den,mám obrovský problém navazat kontaky s dívkou,ne že bych se styděl ale... Asi před rokem sem se rozešel s přítelkyní,byl jsem do ní strašně zamilovany,byly jsme spolu 3 měsíce a ona se semnou pak z ničeho rozešla,prý že už to není pro ni takové jako tenkrát.Doted nevím co zatím bylo.Podle mě vše fungovalo,každý den jsme si psali apod...Jenže můj problém je že nedokážu vyjádřit city k nějaké jiné dívce která se mi líbí.Asi před měsícem se potkal dívku já se líbil ji ona me ale byl jsem úplně chladný nedokázal sem vyjádřit žádné city. Už nevím co s tím.Minulý rok jsem byl zamilovany až po uši.A ted prostě nic.
Nauč se nazpaměť pár cukrbliků co maj ženský rády. Třeba : Dnes ti to teda sluší ...krásně voníš...máš nádherné vlasy... ty se tak hezky směješ... je mi s tebou moc hezky apod. Občas jí to řekni a bude to v pohodě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.