Nejste přihlášen/a.
Stalo se mi už několikrát (a včera taky) že jsem se v noci nebo nadránem vzbudil a slyšel jsem rodiče jak to dělají v jejich ložnici. Problém je že jejich ložnice je hned vedle mýho pokoje a je to pak slyšet i když mám třeba dveře zavřené. Nemůžu říct že by to bylo nějak ultra moc hlasité ale ty zvuky tam prostě jsou a někdy třeba i půl hodinu (taky je slyšet mámu ale spíš potichu). bavit se s nimi o tom raději nechci a ani nevím co bych jim jako řekl (je mi teprv 16). Né že bych zrovna šmíroval ale někdy se vzbudím a pak to slyším a je to nic moc. Je to podle vás normální nebo co s tím dělat? Mám si na to raději zvyknout?
Tak o 3 roky sa stane toto.Zavola ta otec a povie ti.Synu viem ze ta tvoja draha u nas prespala,ale nabuduce aspon odsun postel od radiatora...nemusia aj susedia vediet ze tu bola.
Plně ti rozumím, jsem v podobném věku a tak moc nechápu příspěvky někerých rádců, kteří to obhajují. Třeba až budeme starší, tak to také budeme brát s nadhledem a nějak to pochopíme.
Správně jsi řekl...Dělají to ve své ložnici.Kde podle tebe by to měli dělat? Sex patří k životu,kdybychom ho neprováděli,asi bychom vymřeli,co říkáš? Za krátkou dobu to budeš dělat také... Leda,že byste nějak jinak uspořádali bytový prostor,ale to asi nelze,že?
doplněno 21.07.14 20:22:Láska je ta nejkrásnější věc v životě !
Je to úplně normální. Patří to k životu a jednou zjistíš, že i tvoje děti tě u toho někdy uslyší, nebo uvidí, to se prostě stává. Jestli ti ty zvuky vadí, nadaď si sluchátka, pusť si potichu nějakou dobrou muziku, nebo povídání, u toho se dá v pohodě usnout. Nebo jen špunty do uší. Podle toho, co ti bude vyhovovat. Mysli ale na to, že se vaši mají rádi a milujou se. Je to pořád lepší slyšet zvuky milostného aktu rodičů, než křik a hádky. Buď rád, že se mají rádi.
díky. Chápu že se mají rádi a je to fajn jenom je to docela divný pocit když je náhodou uslyším dělat to odvedle i když je to jejich ložnice Změnit byt asi není zrovna v plánu protože už teď není moc prostorný. Jak jsem psal není to zas nějak moc nahlas že by u toho zrovna řvali jak ve filmu ale některé zvuky prostě není možné přehlédnout i kdybych chtěl (zejména máma a někdy i táta). Se sluchátky jsem zkoušel spát jenom mi pak v noci vypadly z ucha
Chápu, že je Ti to nepříjemné, zkus rodičům nějak naznačit, jestli by nemohli trošku zainvestovat do nějakého odhlučnění té společné příčky mezi pokoji. Není to zas tak velká investice a určitě to ocení, až si tam Ty sám přivedeš nějakou svou lásku !
Tak díky. Jenom jedna aktuální info. Minulý týden jsem je slyšel kolem půlnoci jenom jednou ale o to déle a více. Jinak nepamatuju si že bych něco z jejich ložnice slyšel když jsem byl menší. Chtěl jsem pak ráno už něco říct ale zasekl jsem se a raději jsem neřekl nic :/ Jsou to rodiče a nevím jak bych s nima o tom mluvil a co bych jim vlastně řekl když s tím stejně asi nepřestanou. Holt smůla pro mě. I když pořád lepší když to dělají u sebe v ložnici a né třeba v obýváku nebo v kuchyni :D Možná by mi pak ještě řekli že se snaží abych měl sourozence a to asi nechci slyšet Mimochodem nejsou na to moc staří? (mámě bylo 38 a tátovi bude 40)
Ale mimo jiné jsem v lékářně koupil žluté špunty do uší (10 párů). Nemůže být problém pokud bych je používal projistotu třeba každý den na noc a jeden pár i vícekrát?
Jako dítě jste spal tvrdě, malé dětí spávají jako zabité, a kromě toho kdybyste tenkrát něco i zaslechl, neuměl byste to správně zařadit, takže jste na to nejspíš zapomněl. Správně si myslíte, že s tím nepřestanou, a věřte, že v malém bytě je to normální - kam taky mají jít? Do hotelu? S tím souvisí i odpověď na Vaši další otázku - ne, nejsou na to staří. Nikdy nebudou. A špunty v uších Vám neublíží, nanejvýš od září zaspíte budíka... To byste mamince možná mohl říci - že potřebujete, aby Vás budila do školy, protože spíte se špunty v uších. A kdyby se zeptala proč, můžete říct, že s ní o tom nechcete mluvit - možná pak budou méně hluční.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.