Nejste přihlášen/a.
Jak bejt furt zlej,nebo jak se říká drsnej,o nikoho se nezajímat,dělat si kariéru,spotovat a starat se jen o sebe? Mám takéovýhle nálady třeba 1-2 dny a pak zase brečim jak někomu ublížim a nebudu mít kamarády atp. :D Přitom když jsem hajzl,tak mám fanoušky atp...Jak to mám udělat,jak si držet tu náladu "vychcanýho"?
Omlouvám se, že neodpovím, ale zajímalo by mne, jak se projevují "fanoušci" u zlýho a vychcanýho člověka?
To jako chodí celý den s Vámi a když jste na někoho zlej a rozbijete mu třeba hubu, tak do toho skandují, povzbuzují Vás a pak chtějí podpisy?
Nějak si to nedovedu představit, jak se takové fanouškovství pozná a jak je projevováno. Že bych třeba taky začal být zlej, aby mi někdo fandil. Děkuji autorovi otázky, za případnou odpověď.
Když u nás začaly reality show, říkalo se, že základním principem této zábavy je, že každý se snaží hrát, ale nikdo to nevydrží dýl než týden. Pak se začnou projevovat skutečné povahy. Asi tedy nebudete tak bezcharakterní člověk, jak se stavíte. Fanoušků možná nebude tolik, kariéra nepůjde dopředu tak rychle, ale třeba byste mohl vést spokojený rodinný život. Nepotěšil jsem Vás? Třeba to oceníte časem .
A kolik je Vám roků?Moc asi ne,že?
Souhlasím s prvním příspěvkem,ale zase na druhou stranu můžete být zlý pořád a teď mít fanoušky,ale jakmile zestárnete spoustu lidí to přestane bavit,nebude Vás mít nikdo rád a v uvozovkách nikdo o Vás neopře ani kolo.
Pak bude každého hodně těžké přesvědčovat,že nejste takový jak jste se tvářil.
Ale tak pak si možná vzpomenete na to,že jste měl někdy fanoušky a zrovna ti se na Vás ani nepodívají
- pokud jsi fakt zlej, tak myslím, že Tě takové otázky ani nenapadnou. ! Zkus najít nějakej kompromis - nebuď zlej, ale ani důvěřivej trouba. Starat se o sebe musíš ! - abys byl sám se sebou spokojenej. A pokud budeš dobrej a úspěšnej, tak třeba zjistíš, že ani zlej být nutně nemusíš, naopak třeba i rád někomu pomůžeš, pokud Ti bude sympatickej a nebude to nějakej budižkničemu, kterej se jenom ptá - co mám dělat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.