Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mám sbalit kamaradku

Od: ni* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.chodim na stredni a zalibila se mi jedna kamoska ze zakladky kterou jsem si skoro driv nevnimal az tak. ale nedavno jsem s ni byl venku a pozdeji vecer jsem musel na ni myslet a zrejme jsem ji zacal milovat. ona o tom nevi. co mam delat mam ji to rict a nebo ji mam nechat jit za lepsim (je fakt krasna)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

timkim*
hodnocení

2x

Pozvi ji do kina a svěř se jí...pokud ji nejseš zcela lhostejný, mohlo by z toho něco být.

hodnocení

2x

Zdravím. Počkejte si na tu, do které budete skutečně zamilovaný. Pak nebudete přemýšlet o tom, jestli jí to říct, nebo jít za lepším...Pak budete myslet jen na to, jak ji získat, zaujmout, jak navázat kontakt atd.

doplněno 22.07.14 22:18:

To, že s Vámi děvče flirtuje, ještě neznamená, že k Vám cítí totéž, co Vy k ní. Ale nic Vám nebrání v tom, pozvat ji na schůzku a poznávat se vzájemně. Třeba se Vám to povede a bude z vás nakonec pár..To zde nikdo nemůže vědět. Nemusíte mít tak nízké sebevědomí, věřte si trošku a snažte se prostě...Je to pořád lepší, než nedělat vůbec nic a rovnou to vzdát...Držím palce!

ni*
hodnocení

no ja si na ni musim myslet snad co sekundu a zda se mi ze i ona se mnou trochu flirtuje tak to bude asi ona ale dekuji za radu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]