Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
poslední dva dny se mi dělají na ruce takové dva malé pupínky plné vody( vymáčknu to a potom se to stejně objeví znovu a strašně to svědí) jsou hned vedle sebe,spálené to není nebo nic podobného,objevilo se to z ničeho nic.
Nevíte prosím co by to mohlo být?
Děkuji
Co bylo před 2 dny, kde jste se pohybovala? Nenohla jste se někde dotknout něčeho (třeba rostliny), na co kůže v místě dotyku alergicky reaguje?
No rostliny ani tak ne,ale gruntovala jsem jak blázen různé chemikálie,ale to se mi nějak nezdá,to bych měla i na druhé ruce,nebo ne?
jinak alergik jsem normálně( prach )
Nejsou to drobné pupínky jakoby puchýřky na bříškách prstů nebo mezi prsty? Po zmáčknutí trochu bolí a vyteče z toho trochu vody po zmáčknutí? Pokud ano, je to prý virové, známá to měla hodně na nohách a předepsali jí ATB, je to prý z oslabené imunity, z horkého počasí, z pocení, z používání čist. prostředků, všechno dohromady. Po čase to samo zmizí, také nevím, co přesně to bylo, potírala jsem po promáčknutí desinfekcí, pak se to slouplo a zmizelo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.