Žolík, zda je možný tento tah či ne?

Od: Datum: 21.07.14 18:01 odpovědí: 5 změna: 21.07.14 18:51

Je dle pravidel možný tento tah v žolíku?

Na stole je vyloženo krom jiného 2 3 4 např. kára

2. hráč vyhodí 6 kára

3. hráč má již vyloženo a v ruce drží 5 kára

Může si vzít z kupky 6ku kterou 2 hráč vyhodil a před ní dát svou 5 ku a doložit ji?

Děkuji za odpověd


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: iv®
Datum: 21.07.14 18:06
avatar
Může.
Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 21.07.14 18:09
avatar

Může,ale musí mít sám řádně vyloženo a pak až může přikládat.

Ohodnoceno: 1x
 
Od: pata
Datum: 21.07.14 18:14

OK a nemusí příkládat stylem 4 5 6 a z kupky dolozi 7ku?

Datum: 21.07.14 18:32
avatar

Nemusí.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: pata
Datum: 21.07.14 18:51

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.