Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Inkasní agentura kruk

Od: prskac1* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli nevíte někdo co se děje s inkasní společností KRUK INTERNATIONAL?

Mám u nich splátkovou dohodu a chybí mi dohradit už jen asi 4splátky po 900kč.

Ale najednou se tam nejde dovolat,jejich webové stránky neexistují, tak nevím jestli mám posílat peníze někam. ...

Máte někdo nějaké info?

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

boiw
hodnocení

0x

Doufejte, že nejde o oblíbený trik, tedy o znemožnění uhradit splátku a tím si vynutit exekuci na váš majetek. Obvykle takové společnosti zašlou zdánlivě bezvýznamný dopis, kde je je někdo pod čarou malým písmem uvedena změna bankovního spojení. Doporučuji kontaktovat místního notáře a splátky hradit do jeho úschovy.

prskac1*
hodnocení

Mají zrušený web,telefon zvoní a 14dní nikdo nezvedá. Proč by rušili web? To je divné.

tomibender*
hodnocení

0x

Dobrý den, firma Kruk International s.r.o. již neexistuje (2/2013), nyní je to KRUK Česká a Slovenská republika s.r.o.

vizte výpis z obchodního rejstříku: or.justice.cz/...

Pokud se peníze nevrací zpět na účet, neřešil bych to.

stanovy
hodnocení

0x

KRUK se přestěhoval cz.kruk.eu/... a vše funguje normálně. loadeer.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]