Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak probýhá léčba sešroubovaného kotníku

Od: nikierich* odpovědí: 2 změna:

Hezký den, 3.7. jsem po operaci kotníku (53457 - OS - AO - rekonstrukční dlaha + 2x kanul šroub) DG: S8270 Mnohočetné zlomeniny bérce, zavřen.

Chtěla bych se zeptat jak dlouho trvá léčba? mám momentálně dlahu, s tím že dostanu na 6 týdnů sádru. Beru Walfarin na ředění krve. Je možné s tímto zranění 30.8. ikdyž pravděpodobně budu ještě mít sádru, na kterou podle lékaře nemohu stejně došlápnout, dostat takzvany podpatek? Jde mi o to že tento den mám svatbu tak jestli je možné že ten podpatek budu moci dostat? Samozřejmě podle rentgenu to chápu,jen jestli je to reálné a co bych mohla udělat proto,aby se to natolik zpevnilo že bych ho dostala? Jídlo atd. děkuji moc za pomoc Nikol

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím Vás:) Ne,není to možné.Kost /kotník/ se musí zhojit,a je to běh na dlouhou trať.Měla jsem také dráty a šrouby po trojité zlomenině hlezna a chodila jsem přes rok o berlích.Nesměla jsem došlápnout,jinak by noha šla asi do kopru...Možná to nemáte tak ošklivé,ale přece...Podpatek Vám zcela jistě nedají ! Svatba se odložit dá,ale zdraví ne !

doplněno 21.07.14 14:15: Jeste dodam,ze po vyndani dratu a sroubu jsem musela chodit na rhb.,a v podstate se pomalu ucila znova chodit.Zpocatku to bez fr.holi neslo...

111®
hodnocení

0x

tak já si zlomil patu na 6 dílů tak to sešroubovali, a 3 měsíce jsem směl jenpolohovat a nešlápnout na to...pak rehabka, lázně, šrouby ven po 14měsících a znovu rehabka, a postupně se to snad dává dohromady. Stalo se to 14.9.2010

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]