Nejste přihlášen/a.
Ahoj Majko.
Nevím jestli já jsem ten pravý na radu, sám bych potřeboval poradit, protože jsem v situaci kterou naprosto nechápu, ale to bys zase mohla poradit naplátku ty mě.
Takže zásadní otázka je jestlli ty ho pořád miluješ, pokud ano tak není co řešit. Je pravda, že on se k tobě zahoval dost nepěkně a v podstatě tě zradil, určitě jsi mu odpustila, ale rozhodně nezapomínej. Je třeba aby si hlavně on uvědomil jak moc ti ublížil a snažil se to napravit a choval se podle toho k tobě. Je fakt že už nikdy do nemůže být jako před tím, prostě se něco stalo, váš vztah se někam posunul. Možná je on hodně zmatený (a to asi je) a neví jak se k tobě má chovat.
Ty rady jak jsem si tady přečetl neber vůbec vážně, protože pokud člověk někoho miluje tak se neptá rozumu, ale srdce a nezajímá ho, že je někde někdo jiný. Pokud o něj stojíš udělej pro to všechno co je v tvých silách, ale na druhou stranu buď opatrná a nenech se podruhé takhle zklamat. Přeji ti hodně štěstí a poslouchej svoje srdce. Ahoj...
"Pepfere"a"Májo", jestli to chcete probrat,ozvěte se mi na mejl. Klepněte na můj nick a postupujte podle návodu.
Skvělý den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.