Nejste přihlášen/a.
Ahoj Majko.
Nevím jestli já jsem ten pravý na radu, sám bych potřeboval poradit, protože jsem v situaci kterou naprosto nechápu, ale to bys zase mohla poradit naplátku ty mě
.
Takže zásadní otázka je jestlli ty ho pořád miluješ, pokud ano tak není co řešit. Je pravda, že on se k tobě zahoval dost nepěkně a v podstatě tě zradil, určitě jsi mu odpustila, ale rozhodně nezapomínej. Je třeba aby si hlavně on uvědomil jak moc ti ublížil a snažil se to napravit a choval se podle toho k tobě. Je fakt že už nikdy do nemůže být jako před tím, prostě se něco stalo, váš vztah se někam posunul. Možná je on hodně zmatený (a to asi je) a neví jak se k tobě má chovat.
Ty rady jak jsem si tady přečetl neber vůbec vážně, protože pokud člověk někoho miluje tak se neptá rozumu, ale srdce a nezajímá ho, že je někde někdo jiný. Pokud o něj stojíš udělej pro to všechno co je v tvých silách, ale na druhou stranu buď opatrná a nenech se podruhé takhle zklamat. Přeji ti hodně štěstí a poslouchej svoje srdce. Ahoj...
"Pepfere"a"Májo", jestli to chcete probrat,ozvěte se mi na mejl. Klepněte na můj nick a postupujte podle návodu.
Skvělý den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.