Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Překupnice oblečení

Od: natys* odpovědí: 6 změna:

V našem městě je nový second hand s oblečením, mají tam neuvěřitelně nízké ceny - např halenky za 20 Kč, šaty za 100 Kč...většina kousků jsou sice doslova hadry, ale dá se tam najít i pěkné oblečení. No a mě napadlo, že tam nakoupím levné věci a prodám je třeba za dvojnásobnou cenu na nějakém bazaru s oblečením.

Vrtá mi ale hlavou, jak moc je to neetické a jestli jsou mé výčitky, že toto by se nemělo, správné? Nebo to tak dělá hodně lidí? Co si o tom myslíte?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wea
hodnocení

0x

Klidně bych to zkusila, ale za kolik si myslíš, že to v bazaru prodáš? Myslím, že se ti to moc nevyplatí...

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, takhle to dělá nemálo lidí, spousta z nich pak prodává lepší kousky na aukru, votocvohozu, mimibazaru aj.

Otázkou je, zda se to fakt vyplatí - opravdu budou stát pěkné šaty stovku, aby se prodaly za dvě?

natys*
hodnocení

To, co jsem tam koupila, by se za dvojnásobnou cenu dalo prodat určitě

ladinpraha*
hodnocení

0x

O tom obchod přece je, levně nakoupit a dráž prodat. Ale stejně si myslím, že nedosáhneš očekávaného efektu. Zvlášť když budeš muset připočítat poštovné a balné. Ale klidně to zkus. Finanční ztráta bude v případě neúspěchu minimální.

lucie*
hodnocení

0x

znám lidi co v penny v akci nakoupí lenvě(stan)a pak na aukru za dvojnásobek...tak proč ne.Dělají to všichni,na tom se točí ekonomika:)

josefu
hodnocení

0x

Pokud se ti podaří prodat,jseš dobrá! Mě se bohužel nikde nepodařilo prodat úplně nové věci za zlomek ceny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]