Nejste přihlášen/a.
Ahoj když jdu na nějakou diskotéku něco se lehce napiju tak nemám problém každého oslovit, ať si jde zatancovat, dělám největší kraviny, "tancuji" klidně na podiju sám, ale když se mám z nějakou z tech holek bavit, tak už na tom nejsem tak dobře a nezáleží na tom jestli jsem v náladě nebo ne. Prosím poraďte trápí mě to.
Já si myslím, že je to tím, že jsi zakomplexovaný. Nevěříš si a bojíš se, že se ztrapníš. Alkohol tenhle blok odstraní a vyleze na povrch tvá přirozená povaha. Myslím si, že by ses neměl sám sebe týrat pochybnostmi o sobě a nejistotou. Měl by sis uvědomit, že nikdo nejsme dokonalý, každý máme nějaké chyby. Jen se přes ně dokážeme nebo nedokážeme přenést. Příliš se nestarej o to, co si ostatní myslí o tobě. Každý má starost, co si o něm myslíš ty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.