Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se bavit?

Od: pandadj* odpovědí: 4 změna:

Ahoj když jdu na nějakou diskotéku něco se lehce napiju tak nemám problém každého oslovit, ať si jde zatancovat, dělám největší kraviny, "tancuji" klidně na podiju sám, ale když se mám z nějakou z tech holek bavit, tak už na tom nejsem tak dobře a nezáleží na tom jestli jsem v náladě nebo ne. Prosím poraďte trápí mě to.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já si myslím, že je to tím, že jsi zakomplexovaný. Nevěříš si a bojíš se, že se ztrapníš. Alkohol tenhle blok odstraní a vyleze na povrch tvá přirozená povaha. ;) Myslím si, že by ses neměl sám sebe týrat pochybnostmi o sobě a nejistotou. Měl by sis uvědomit, že nikdo nejsme dokonalý, každý máme nějaké chyby. Jen se přes ně dokážeme nebo nedokážeme přenést. Příliš se nestarej o to, co si ostatní myslí o tobě. Každý má starost, co si o něm myslíš ty.

mili3478*
hodnocení

0x

Delas si zbytecne starosti,tohle dela tak devadesat procent lidi na diskotece,vzal bych jim alkohol a chtel bych videt tu zabavu.

pandadj*
hodnocení

Jojo když jsem trochu v náladě ( zas ne moc to bych pak o sobně nevěděl :D ) tak se přestanu stydět a jde to samo. Ale ani s některýma holkama jsem nalitej trochu neuměl moc povídat bavit je...

jpp
hodnocení

0x

Myslím, že to co popisujete, je běžný stav. Není důvod se trápit. Spíše choďte do společnosti s kamarády. Ta konverzace se slečnami je pak sebejistější. Nepíšete kolik vám je let, ale ten věk a dovednosti spolu hodně souvisí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]