Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapomenout, když je furt na očích

Od: malinacek odpovědí: 7 změna:
Zdravím všechny
mám problém v tom, že jsme se s partnerkou taky rozešli, ona tedy spíš semnou .Hlavní problém byl v tom že jsem se dlouho rozhodoval o dítěti až došlo k rozchodu.Bohužel jsem zjistil že dva dny před rozchodem byla na kafíčku s p.X a že to dále pokračuje, její odpověď byla ta že se nechtěla trápit, že ví jaké to je a proto si ho našla než byl definitivní konec. Tak teď zádám o radu já jak zapomenout na partnerku, když ji mám pomalu deno deně na očích (kolegině) v práci, když se užírám v tom že odjíždí z práce za ním.Že ten její románek pokračuje, furt na ní myslím, každý den co ji uvidím tak se to rozjede znova (užírání).Je lepší dát výpověď a začít vše od znova a nikde jinde.Rodinu mám odsut cca 120km, nic mě tu nedrží jen práce.Koleginí bude ještě dlouho.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Chovala bych se jako chlap. Nenaříkala, nestěhovala se. Ukázala bych jí, že bez ní se taky dá žít. Třeba ona s panem X otěhotní, půjde na mateřskou a přestanete ji vídat. Nebo, když on je zdaleka, ona se k němu odstěhuje a tak ji nebudete mít na očích.

Pokud jste si jinak rozumněli, jen jste byl nerozhodný s tím dítětem, vina je jen na Vás. Na co jste čekal? Většina žen v určitém věku po mrněti zatouží a Vy jste se zachoval jako sobec. Pak se nedivte, že se poohlédla jinde, kde si myslí, že by se mimča mohla dočkat.

Pokud pan X na tom bude s přemýšlením líp, než Vy, ona se malého dočká a v práci ji už potkávat nebudete. Uvidíte, že to nebude dlouho trvat. A Vás to časem přebolí. Jaga.

bgmaniac*

Proč myslíte, že se zachoval jako sobec? Ona dítě chtěla, on ne, ani jedno z toho není více legitimní než druhé. Stejně tak byste mohla říct, že se ona zachovala jako sobec, že dítě chtěla a nerespektovala jeho postoj. Dopadlo to jak to dopadlo, ona si vybrala, on zůstal sám. Osočovat někoho ze sobectví není myslím vůbec na místě.

jj*
hodnocení

Rodina je myšlená jako máti, bratr, sestra atd...

hodnocení

0x

Také zdravím. Pokud se přes to nedokážete přenést, pak je opravdu asi nejlepším řešením změnit zaměstnání a začít žít život bez její každodenní přítomnosti a po svém. Chvíli to ještě potrvá, než to přebolí, ale je třeba žít dál.

doplněno 19.07.14 17:00:

Co chcete navazovat zpět, když se s Vámi rozešla? Je třeba to respektovat a vyrovnat se s tím. Z jaké dálky má chlapa a jak často se spolu vídají, nebo nevídají, je jejich věc. Vás se to netýká. Žijte si svůj život.

hodnocení

0x
Zname porekadlo pravi:"Co oci nevidi,srdce neboli."S tim souhlasim na 100%.Take jsem kdysi zazila takovou ztratu.Je hrozne,jak to cloveka boli a dusevni bolest je dle meho soudu ta nejhorsi ! ! ! Vemte nohy na ramena a utikejte od ni co nejdal,jinak Vas to uvnitr "sezere!"Cas rany zahoji a najdete urcite novou lasku !Hodne stesti :)
doplněno 19.07.14 16:44:

Obávám se,že nemá.Pouze by přišly na řadu výčitky a už by to nikdy nebylo takové...I když,kdo nic nedělá,nic nezkazí ! Je to na Vás.

doplněno 19.07.14 20:06:

Jejdá,to mimino mně nějak uniklo *hi* V tom případě její rozhodnutí naprosto chápu.

malinacek
hodnocení

To jsem zjistil že p.X je z daleka takže se k ní jen tak nedostane, má cenu to zkoušet a navazovat to zpět i když je přísloví - Slepovaný hrnec špatně drží.

koks1
hodnocení

0x
V první řadě si ujasni, jestli bys ji chtěl zpátky, kdyby chtěla ona. Jestli bys byl ochotný tenhle její „úlet“ přejít a zapomenout na něj. Nebo jestli je to spíš nepřekonatelná zrada a nevěra.
Pokud ten první případ, tak o ni zkus ještě zabojovat – ale když nebude mít zájem, tak to vzdej a smiř se s tím, ne že se tím budeš trápit a zbytečně se snažit po zbytek života.
Pokud je to ten druhý případ (pro mě pravděpodobnější), tak se s tím prostě vyrovnej, přiznej si, že je konec, uchovej si hezké vzpomínky, ale začni se soustředit na svoji vlastní budoucnost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]