Nejste přihlášen/a.
Spíš známé, ze školy z jednoho koníčku (kreslení) a jinajk nic Abych to upřesnil - známých mám pár. Taková menší parta, s kterými se sejdem asitak na obědě, trochu ve škole, a jinak nic. V kroužku jsou to jinak jen dospělý (se kterýma si rozumím), který maj jiný starosti. Jinak mám v rodině příbuzné v mém věku přibližně, s kterýma se krom chlastu a jiných blbostí nedá moc mluvit. Jsem totiž odmala spíš přemýšlivý kluk, na diskotéku si zajdu tak 1x za rok, jestli vůbec, protože tahle zábava pro mě moc není. Takže jsem většinou sám doma, protože si s vrstevníky moc nerozumím. Většinou si čtu, nebo se věnuju grafice na pc. Facebook pro mě existuje tak 1 - 3x v týdnu, max 3 hodiny, když mám rozkecáno :D Když chci, tk bych se snad i rozmluvil, jenže se trochu stydím. Jinak taky jsem chodil střílet s lukem a šermovat, jenže po čase kvůli přístupu lektorů jsem odedšel. Taky se mám přes prázdniny sejít s jedním synem známý mojí mámy, což mi příjde divný v mých 18ti letech. Ještě, že mám chápavé rodiče
Dobrý den, takto to má vícero lidí - někdo má hodně kamarádů, ale žádného přítele, jiný má málo kamarádů, ale jsou tam i přátelé. Někdo si vystačí s kamarády z dětství, ale ti se potom stěhují, žení, kontakty se přerušují a kamarádi odpadají - a také umírají. Vy nemáte nic ztraceno, ale pokud budete sedět u PC, tak to bude obtížnější. Ale, zase si přes PC můžete najít kamarády, kteří se budou chtít i stýkat osobně a třeba se stejným koníčkem nebo zájmem. Může to být i děvče, pokud se nebudete vzájemně sexuálně přitahovat (holky jsou dobré kamarádky a mohou Vám pomoci). Nebo si najděte svižnou dívčinu a na kamarády nebude ani pomyšlení a čas. Já jsem si vlastně našel přátelé až na VŚ a to přátelství vydrželo - to dětské se už vytratilo řízením osudu. Takže, nikdy není pozdě.
Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.