Nejste přihlášen/a.
Dobrý den je mi 11 let a chtěl bysch si koupit teleskopický obušek můj starší brácha ho má je mu 14 let a ted si kupuje výcvikové DVD o teleskopickým obušku
když si ho kupuje tak si s nim chci zaroven obědnat ten obušek brácha souhlasí ale máma je proti nevíte někdo jak mámu přemluvit?
prosím poradte.
1x
Vem si kus hadice, naladuj ji korkovyma spuntama a to Te prozatim bohate staci. K cemu to vlastne potrebujes?
0x
Ahoj zbojníku, on ten teleskopický obušek už je zbraň, se kterou se musí umět zacházet. Nevím,. proč chceš mít svůj vlastní. Ale ve svém věku se s ním asi proti dopspělému neubráníš. Útočit s ním na své vrstevníky by bylo zbabělé.
Myslím, že Tvoje maminka má pravdu, nezlob se na mne. A bráška Ti svůj obušek jistě rád půjčí, aby sis podle instruktážního videa nacvičil pár fíglů. Navíc určitě bude potřebovat "útočníka", proti kterému se bude bránit, tak se můžete střídat a cvičit spolu. A až maminka uvidí, že s touto zbraní už umíš zacházet a až Ti začne důvěřovat, že ji nebudeš zneužívat, možná ji dostaneš třeba k narozeninám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.