Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pomůže mi gel z dubové kůry nebo koupel z dubové kůry pokud mám vnitřní hemeroid? Moc děkuji za radu. K doktorovi se mi zatím moc nechcestydím se.. chtěl bych to nejdříve zkusit vyléčit podle různých rad...
Dobrý den.Asi tak před 10 lety jsem měl také vnitřní.U místního chirurga jsem se dočetl na letáčku o Metodě DG HAL - Doppler Guided Haemorrhoidal Artery Ligation – Dopplerem řízená ligatura hemoroidálních arterií. Trpěl jsem dost dlouho tak jsem tuto metodu u lékaře prodělal.Další výhodou kromě nebolestivosti je jednorázovost zaléčení , která se udává asi v 95% (5 klientů ze 100 podstoupí zákrok podruhé) a to, že ultrazvukem detekujeme a následně zaléčíme nejen "nemocné" hemeroidální cévy (krvácení, zvětšení hemer. uzlů, bolestivost), ale i cévy , které mohou být zdrojem obtíží do budoucna. Já jsem byl dvakrát.Stálo mě to v té době jednorázově 2000Kč a dodnes mám klid a nevím o hemeroidech,že byly.
doplněno 18.07.14 15:00:Já měl metodu RAR (Recto Anal Repair – rekto-anální korekce), kdy dochází k navrácení vyhřezlých hemoroidů zpět do oblasti análního kanálu. Tato metoda se tedy připojuje v okamžiku, když je přítomný výhřez hemoroidů.
Metoda HAL stojí 6000Kč.
Měl jsem hemeroidy dva roky. Hrůza. Čtyři dny šílená bolest, horečky a třes v posteli, nemohl jsem nikam jít, furt nucení na stolici ač nebylo co. Pak tři dny úleva a znovu 4 dny horor, při stolici krve jak z praste. Prostudoval jsem celý internet a jako zbabělec jsem nikam nešel. A nevím čím to, ale po dvou letech mne najednou opustily a už se nevrátily. Tak je to už šest let. Nicméně je pravda, že jsem našel na netu, že nejvíc vlákniny obsahuje lněné semínko. Tak jsem si vždy půl kg koupil a na takovém strojku, co má rotující nůž a mele kousky masa, sýr, cibuli a pod jsem semínky rozsekal , že to bylo jak hrubá mouka. Nechal jsem pomleté přirozeně vychladnout a vydýchat, pak jsem to nasypal do sklenice s uzávěrem a sypal si toho aspoň dvě polévkové lžíce do jakéhokoliv jídla po skončení tepelné úpravy(smažená vajíčka, guláš, jogurt atd.). Ta lněná semínka nemají prakticky žádnou chuť, tak se dají dát kamkoliv, někomu trochu připomínají oříšky. Na hemeroidy se prý neumírá, ale z vlastní zkušenosti vím, že mne zcela vyřadili ze společnosti, nikdy jsem nevěděl, kdy budu muset jít na záchod, klidně 10x denně, takže žádné cesty autobusem, jen vlakem a vždy jsem si dopředu vytipoval, kam půjdu na WC(úřady, hospody, křoví), když mě to přepadne. Tak bojujte a pište sem vývoj !
Ahoj, určitě uleví od bolesti. Koupel z dubové kůry si dávám minimálně jednou do týdne. Taky se mi nechtělo k doktorovi a proto jsem dala na kamaráda. Doporučil mi anurex, zmražení hemeroidů. Stojí sice 1000 Kč, ale účinek je vynikající. Každopádně doporučuji všem, co se chcou rychle zbavit hemeroidů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.