Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se jíst nať z mrkve?

Od: srs odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,dá se jíst nať z mrkve?Jak je to se zeleným vrškem u mrkve?Nať je prý škodlivá na srdeční sval a nemá se jíst.Jestli to ale není nějaký výmysl

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Spíše bych to nechal králíkům.

JB

srs
hodnocení

Jde mi o syrovou nať.Jestli není zdravotně závadná.

hodnocení

0x

Na jídlo to asi nebude nic moc. Ale využít se dá - viz tato diskuze: labuznik.cz/...

hodnocení

0x

Zdravím:) Ano,je to holý nesmysl ! Nať je zdravá a např.Francouzi ji dávají do polévky.Dokonce prý velmi chutná.Je zvláštní,že mě nenapadlo ji také ochutnat,při mé konzumaci kopřiv,pampelišek,šťovíků,sedmikrásek,atd.,atd.:-D

hodnocení

0x

Pokud není stříkaná, tak závadná není. Naopak. Osobně bych ji ale asi odšťavil a pil.

Netušil jsem, že už je tady taková chudoba, že se lidi chtějí pást. Nebo že by nevěděli,co už vymýšlet za blbiny?

doplněno 17.07.14 22:37:

Nám to nežerou ani ty slepice.

zajixxx*

No nevím, ani jsem o tom nikdy neslyšel, že by to někdo (krom zvířat...) jedl. Jo petrželová nať, to je něco jiného...

Ale nic škodlivého v ní nebude, králící i slepice přežívájí hojné dávky... a nic se jim nikdy nestalo. A tedy pokuď na to máte chuť, dejte si...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]