Nejste přihlášen/a.
Ahoj, asi předevčírem (pondělí) jsem si ráno všimla fleku který svědil. Zprvu byl světlý a malý, ale jak to svědilo tak jsem si to rozdráždila tím drápáním. A říkala jsem si, že mě asi v noci kousnul komár nebo tak něco. Nebo i před tím jak jsem byla venku tak mě asi něco kouslo. Upozorňuji, že kliště mě nekouslo, nic jsem totiž nevyndavala. Kdyby to bylo klíště, tak by tam zůstalo a musela bych si ho všimnout a vyndat tím pádem že. Jen mě to svědí, jak když mě kousne komár a místo je tvrdé jak od komára. A ten flek je jakoby tvrdší, kolem nic. Dnes středa a nic mi není takhle. Jen to trochu svědí, už ne tolik jak před tím a flek je tedy tvrdý. Nevíte co by to mohlo být? Klíště ne že? To mě hlavně zajímá. Kdyžtak posílám foto. Díky moc
Mohu Tě uklidnit, že od klíštěte to opravdu není. Tvrdíš, že sis ho nevyndávala a samo jen tak neodpadne. Jenom, když už je napité /velké asi jako pecka z třešně/ a toho by sis zaručeně všimla.
Podobné fleky mívám občas od ovádů. Na štípnutí komára mi to připadá velké.
Na noc si dávej studené obklady, nejlepší je mít nohu v klidu a ledovat. Jinak si to namaž mastičkou Fenistilem. A uvidíš, že to brzy odezní. Jaga.
Mám pocit, že letos je ten hmyz nějaký agresivní celkově. Před 2 týdny mě taky něco kouslo. Stihla jsem to zamáčknout ale netuším co to bylo, každopádně komár to nebyl. Chvilku z toho tekla trochu krev, po 2 dnech z toho byla jen taková malá tečka. Po 5 dnech to začlo hrozně svědit. Do dnes mám velký vystouplý flek, který neustále svědí, tak jsem to přelepila náplastí abych to neškrabala a trochu to pomohlo. Můžu to mazat čímkoliv ale nezměnčuje se to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.