Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
zaujal mě dotaz, který tu předchvikou na mě vyskočil ohledně knih, které se už nepotřebují. V jedné z odpovědí bylo, že se knihy mohou odkládat do tel. budek, které jsou umístěny běžně na ulici. Je to i u nás v ČR? Pokud je tak kde? Bestak zase v Praze, kde to mám daleko :D :D nebo i někde jinde?
Děkuji za odpovědi
Ale ne není ti jen v Praze .je to např. i Chodově u Karlových var
doplněno 05.08.14 18:00:Funguje to perfektně.Protože z budky si knihy berou jen ti co si je chtějí přečíst (ti co by je chtěli prodat by neuspěli protože jsou ta knihy neprodejné svou nízkou cenou)
Nemyslete že v těchto budkách je podřádné čtivo to nee.Dám příklad schaněl jsem neuspěšně knihu Král Šumavy a když jsem ji vyděl v budce red jsem ji vyměnil za čtyři knihy svý .Podmínkou pro půčení knihy jebuď že jí vratíte nebo donesete za ni jinou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.