Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tel. budky přebudované na knihovny

Od: kniizky odpovědí: 4 změna:

Dobrý den

zaujal mě dotaz, který tu předchvikou na mě vyskočil ohledně knih, které se už nepotřebují. V jedné z odpovědí bylo, že se knihy mohou odkládat do tel. budek, které jsou umístěny běžně na ulici. Je to i u nás v ČR? Pokud je tak kde? Bestak zase v Praze, kde to mám daleko :D :D nebo i někde jinde?

Děkuji za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pacourek*
hodnocení

0x

Ale ne není ti jen v Praze .je to např. i Chodově u Karlových var

doplněno 05.08.14 18:00:

Funguje to perfektně.Protože z budky si knihy berou jen ti co si je chtějí přečíst (ti co by je chtěli prodat by neuspěli protože jsou ta knihy neprodejné svou nízkou cenou)

doplněno 05.08.14 18:11:

Nemyslete že v těchto budkách je podřádné čtivo to nee.Dám příklad schaněl jsem neuspěšně knihu Král Šumavy a když jsem ji vyděl v budce red jsem ji vyměnil za čtyři knihy svý .Podmínkou pro půčení knihy jebuď že jí vratíte nebo donesete za ni jinou

zztop*
hodnocení

0x

O něčem takové slyším poprvé a představa, že u nás něco takového funguje to si nedovedu představit.

hodnocení

0x

Tak zmínku o telefonní budce jsem zatím nenašel, ale na tomhle principu to funguje i jinde než v Praze, tady je 14 dní stará zmínka o Liberci. Asi tam pošleme @naufrago na výzvědy, když tvrdí, že je tu z Liberce (asi) jediná.

doplněno 05.08.14 18:30:

Tak ještě tu Prahu i s telefonní budkou

levanda*
hodnocení

0x

zde je další: zdarsky.denik.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]