Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můj příběh

Od: kaspermartin odpovědí: 2 změna:

Ahoj, vytvořil jsem projekt Můj příběh.
Jedná se o web, kde si uživatelé mohou zveřejnit svůj, nebo přečíst cisí příběh ze života.
Mrkněte se na to prosím a napište mi svůj názor.
Adresa stranek: MujPribeh.ic.cz/...>http://MujPribeh.ic.cz

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

3x

Ahoj Martine, chválím Tvůj nápad. Určitě je hodně lidí, kteří se chtějí anonymně vypovídat ze svých problémů. A nemají nikoho a nebo se stydí o svých problémech hovořit. Takže už z toho důvodu budou tyto stránky přínosem. Jenom je potřeba si hlídat pravopis. Jenom malinkou připomínku - stránky se mi zdají poněkud smutné, možná trochu barevnosti by neuškodilo. Tak ať se daří - držím palce! *klik*

hodnocení

0x

Mne se nezdaji smutne, ale ponure. A to k zivotnim pribehum tak nejak patri. Asi ne ke vsem, ale ti s pribehem obycejnym, nebo ruzovym tam psat asi stejne moc nebudou. Takze bych to asi nechal takhle. Nejspise to byl stejne zamer.

Tvuj pribeh sem necet a ani se nechystam, ale napad se mi libi. Treba to nekomu pomuze, kdyz se vypise ze svych chmur.

Pekny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]