Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paypal peníze nepřišly

Od: silvestr777 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, založil jsem si paypal, před 8. dny jsem si na paypal poslal peníze složenou, ale peníze na paypal ještě nedorazily. Vše jsem vyplnil v pořádku, transfer ID do zprávy pro příjemce. Jak mám kontaktovat Paypal, lze někde kontaktovat i česky?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

Obraťte se s problémem přímo na paní Dudášovou, sice píše slovensky, ale podobné problémy řeší...

Eva Dudášová dudasova@trustpay.eu

jmlc*
hodnocení

1x

poslat peníze složenkou může někdy znamenat přičtení částky do 5ti týdnů.. minimálně však 5 pracovních dnů.

jho
hodnocení

0x

Na PayPal.com lze zaslat peníze a složenkou z CZ? Já myslel, že se přes to je jen průtokáč, přes který realizuji platbu svojí kartou, aby obchodník neznal číslo a nevěděl bankovní spojení, odkud se to realizuje a minimalizovalo se zneužití karty. To co popisujete je ClickandBuy. Ale tenhle systém se dá v pohodě "nabít" také kartou on-line a ihned.

mopet*
Pokud jsi udělal někde chybu peníze se ti do měsíce vrátí složenkou
doplněno 15.07.14 19:03: Kdysi jsem si taky posílal poštou a asi nějak neprecetli ID nebo co a peníze se vrátili. Teď už si tam posilam peníze z účtu a je to bez problémů

silvestr777
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]