Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, založil jsem si paypal, před 8. dny jsem si na paypal poslal peníze složenou, ale peníze na paypal ještě nedorazily. Vše jsem vyplnil v pořádku, transfer ID do zprávy pro příjemce. Jak mám kontaktovat Paypal, lze někde kontaktovat i česky?
Obraťte se s problémem přímo na paní Dudášovou, sice píše slovensky, ale podobné problémy řeší...
Eva Dudášová dudasova@trustpay.eu
Na PayPal.com lze zaslat peníze a složenkou z CZ? Já myslel, že se přes to je jen průtokáč, přes který realizuji platbu svojí kartou, aby obchodník neznal číslo a nevěděl bankovní spojení, odkud se to realizuje a minimalizovalo se zneužití karty. To co popisujete je ClickandBuy. Ale tenhle systém se dá v pohodě "nabít" také kartou on-line a ihned.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.