Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, již delší dobu (cca 12 let) se mě stává, že mám občas značné výkyvy nálady, hlavně co se vztahu týče. Nyní jsem s přítelkyní cca 5 let a občas,tak 2-3x do roka se mě stane, že po ní bezdůvodně "vystartuji" a dělám zbytečné dusno kvůli blbostem - například že si píše s někým na facebooku nebo že si občas zajde s kamarádkou na víno. Hrozím se představy co s ní probírá ohledně mé osoby,protože ta kamarádka je moje bývalá. Jsem schopen s ní do 22hodiny večerní řešit blbosti,aniž bych sám věděl za čím si jdu třeba až do 4hodin do rána. Hodně mě to mrzí, že nám kazím jinak vcelku hezký vztah.
Stává se mě celkem často také, že přemýšlím nad naším vztahem a zpochybňuji ho zbytečně,úplně bezdůvodně.Někdy celé týdny v práci (pracuji manuálně bez jakéhokoli zaměstnání mozku), někdy dlouho přes noc do časného rána.
Prosím o pomoc nebo radu,co by se s tímto dalo dělat.
Děkuji
Začít přítelkyni důvěřovat a zapracovat na svém seběvědomí - to je totiž dle mě jádro pudla Vaší žárlivosti.
Buď přítelkyni věříte nebo ne. Nic mezi tím. Pokud to se žárlivostí bude trvat moc dlouho, přítelkyni se Vaše "scény" brzy mohou přejíst a pokud by v takovém okamžiku potkala někoho, s kým by jí bylo dobře, šla by jinam a budete to moci vyčítat jedině sobě.
Zapracujte na tom, aby Vám spolu bylo dobře, protože pak s Vámi bude ráda trávit svůj čas, bude se ráda vracet za Vámi domů a své kamarádce (Vaší bývalé) bude moci říkat, že neví o co přišla
Zdravím. Dle mého názoru je Vaše chování dáno tím,že pracujete pouze manuálně.Nemáte se prakticky kde vyventilovat,tudíž to odskáče přítelkyně.Začněte sportovat,sport uvolňuje endorfíny a nahromaděný stres,kterého máte evidentně v sobě kvantum.Bez urážky,prosím.Pusťte se do toho,nebo Vám přítelkyně brzy uteče.Hodně štěstí !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.